Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας (δεύτερο μέρος)

Βεβαίως η Δημοτική μας αστυνομία ελέγχει και τα περίπτερα, το χώρο που αυτά καταλαμβάνουν, κάνοντας τις σχετικές συστάσεις. Σε κλιμάκια τουλάχιστον τριών αρβυλοφόρων, λόγω και της έλλειψης προσωπικού.


Περίπτερα σε συνοικίες της πόλης, τα οποία έχουν συγκεκριμένη πελατεία της γειτονιάς, την οποία έτσι κι αλλιώς σέβονται και ενοχλούν ελάχιστα.
Στο μέλλον προγραμματίζεται και ο έλεγχος των κεντρικών περιπτέρων, τα οποία ενοχλούν όλο τον κόσμο χωρίς ίχνος σεβασμού.


Όπως π.χ. το παλιο-περίπτερο έξω ακριβώς από το Δημαρχείο, το οποίο με τις λαμαρίνες του φράζει αποφασιστικά τα δύο τρίτα της ξεθωριασμένης διάβασης πεζών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η λαμαρινες ειναι για το stand της vodafone εξυπνε.

Πέρα βρε έχει είπε...

Επίσης το πράσινο μεγάλο κουτί είναι το ψυγείο της Nestle, το κόκκινο όρθιο κουτί είναι το ψυγείο της Coca-Cola.

Και αν δεν κάνω λάθος αυτές οι ξεθωριασμένες ρίγες στο δρόμο, πρέπει να είναι η διάβαση των πεζών, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

ίσαι αιγκάθετως κε κακώς. Άσαι μας να βγάλλουμαι ένα κωμάτι ψομή ρε φύλε

Ανώνυμος είπε...

Μαγαζιά με καλούς τζίρους τα περίπτερα που καταλαμβάνοντας παράνομα δημόσιο χώρο επεκτείνονται συνεχώς. Και εκτός απο την κατάληψη των δημοσίων χώρων, απομειώνουν και την αξία των παρακείμενων καταστημάτων που ουσιαστικά δεν έχουν πρόσοψη. Σημειώστε μάλιστα ότι η αντικειμενική αξία των ακινήτων αυτών είναι αυξημένη αφού θεωρητικά "βλέπουν" σε δρόμο γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία αφου στο νέο φορολογικό που θα ισχύσει μετά τις εκλογές θα μπούν αντικειμενικά κριτήρια που θα περιλαμβάνουν και την αξία του ακινήτου...

Ανώνυμος είπε...

Πόσα είναι αυτά τα μοντέλα που βολτάρουν στην πιάτσα; Πώς επιλέχτηκαν;Ποια είναι τα καθήκοντά τους; Ξέρει κανένας;