Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Για την κάθοδο των 25

Την Παρασκευή ήρθε στην πόλη μας, στην επαρχία, από την Αθήνα, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, Γ. Κολέτσος για να ενώσει όλους τους φορείς σε δύο ξεχωριστές συσκέψεις. Και οι φορείς του διάβασαν με τη σειρά τους κατεβατά αιτημάτων, ότι νά 'ναι και όπως νά 'ναι. Ευγενικός άνθρωπος ο Γ.Γ. έκατσε και τους άκουσε, τι να κάνει;

Δίνει συνέντευξη στον Ηπειρωτικό Αγώνα την επομένη και ξεσπάει, ύστερα από τις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου:  

"...Ξέρετε πόσους tour operators φέραμε πέρσι στα Γιάννενα; Παρά πολλούς. Αυτά τα έχει κάνει ο ΕΟΤ. Αλλά κανείς δεν λέει τίποτα. Θα βγει ο ξενοδόχος ή ο πολιτικός, θα πει ότι πήγε στο Ισραήλ και έκανε ραντεβού με tour operators, και κανείς δεν λέει ότι ο ΕΟΤ τα κανόνισε αυτά. 

...Ενώ κατηγορούμε όμως τον ΕΟΤ, τι να πει κανείς για τη σύσσωμη αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου; Την πρώτη μέρα εμφανίστηκαν 25 άτομα στο περίπτερο και μετά τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι, την οποία την κανόνισε ο ΕΟΤ και κανείς δεν είπε τίποτα, έφυγαν όλοι και έμειναν μόνο οι επιχειρηματίες και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου. Μερικοί για να πάνε να δουν τους Άγιους Τόπους. Θα πρέπει και εσείς να αναρωτηθείτε ποιους στέλνετε για να έχουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους."


Στη φωτογραφία: Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ κ. Γιώργος Κολέτσος, ο Πρέσβης στο Ισραήλ κ. Κυριάκος Λουκάκης και ο διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Θοδωρής Παπαλουκάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: