Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Γνωρίστε το vimeo

Οι ευρυζωνικές συνδέσεις στο διαδίκτυο επιτέλους αυξάνονται, καλυτερεύουν και γίνονται φθηνότερες. Σήμερα, όπου υπάρχει ΠΡΟΠατζίδικο μπορεί κανείς να αποκτήσει και μία ευρυζωνική σύνδεση. Είμαστε βέβαια μακριά ακόμη από την Ευρώπη αλλά έχουμε πολλές εξαγγελίες για ολόκληρα χιλιόμετρα οπτικών ινών κ.λ.π.
Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τις ψηλότερες ταχύτητες.
Σίγουρα έχουμε αγοράσει (ή σκοπεύουμε σύντομα να το κάνουμε) και μία τηλεόραση επίπεδη 32 ιντσών χάη ντεφινίσιον, την οποία τη συνδέουμε με τον υπολογιστή μας.

Το vimeo είναι η εξέλιξη του youtube. Μία κοινότητα επικοινωνίας με δημιουργίες video σε υψηλή συνήθως ανάλυση. Οι ταινίες του vimeo είναι εκπληκτικές. Από ερασιτέχνες ή επαγγελαμτίες του είδους. Η δημιουργηκότητα των χρηστών του είναι εντυπωσιακή.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του vimeo, απολαύστε τις καλύτερες ταινίες του, ζηλέψτε και δημιουργείστε κι εσείς την ταινία σας.

Εμάς μας άρεσαν:


Lip Dub - Tambureddu HD from Leonardo Dalessandri on Vimeo.


MUTO a wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.


Iran: A nation of bloggers from Mr.Aaron on Vimeo.


Και τέλος ο γιος του Παραμυθά, Κωνσταντίνος Πιλάβιος. Δείτε μέρος της ταινίας "Μικρές Χαρές" προβάλλεται στο Παραλίμνιο αυτές τις ημέρες πριν την ταινία "Bank Bang", αλλά και ολόκληρη την ταινία του "Τι είναι αυτό".

Έτσι κάπως πλησιάζουμε τον υπόλοιπο κόσμο. Με τις διεθνείς ψηφιακές λεωφόρους και όχι με τους ...διεθνείς οδικούς άξονες που διασταυρώνονται στην πόλη μας!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :-)

Απίθανος ο Leonardo Dalessandri !!

Πολύ καλή ταινία περί Ιράν και το Persepolis