Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Θέλουμε νέους αντιδημάρχους

Αρχή χρονιάς και ο δήμαρχός μας θα αρχίσει να σκέφτεται ποιους αντιδημάρχους θα ανακοινώσει κατά το Μάρτη. Κι επειδή ο δήμαρχός μας ξέρει να ακούει και αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας μας, ας πούμε την άποψή μας.
Εμείς λοιπόν θέλουμε αλλαγή.
Θέλουμε νέους αντιδημάρχους.
(Και να καταργηθεί αυτή η απίθανη αντιδημαρχία αθλητισμού. Με τι διάολο ασχολείται αυτός ο ανεκδιήγητος Μάντζιος; Πού είναι ο αθλητισμός, τα γήπεδα, οι εγκαταστάσεις στην πόλη μας; Οι δήμοι συνηθίζουν να έχουν αντιδημαρχία πολιτισμού.)
Να ποιους θέλουμε να δούμε να κάνουν κουμάντο:

Γιαννακάκης Ιωάννης, Ιατρός Παθολόγος, 40 ετών.
Από δεκαετίας έχει ενεργό δραστηριότητα στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα τα τελευταία 8 έτη με την ειδικότητα της Ειδικής Παθολογίας. Το ανθρωποκεντρικό ύφος στην επικοινωνία του με τους άλλους είναι κύριο διακριτικό του στοιχείο που εκφράζεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική του ζωή. Τέλος επιδεικνύει σταθερή και συνειδητή προσήλωση στην αλληλεγγύη της κοινότητας. Νομίζω ταιριάζει στις περισσότερες θέσεις. Θέματα οικονομικά, πρασίνου και καθαριότητας, αλλά και πολιτισμού θα μπορούσε να χειριστεί. Νέος και ωραίος, ας τον γνωρίσουμε.
Τηλέφωνο: 2651036039 και 2651066750. Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 49.
Χρόνια πολλά Γιάννη.

Αυδής Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος - Επιχειρηματίας.
Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΥΔΗΣ Α.Ε. (CITROEN –SKODA – JEEP). Γιος του γνωστού εργολάβου του Δήμου, με γνωστότερο έργο το κεντρικό υπόγειο σταθμό στάθμευσης. Φτωχό βιογραφικό, αλλά ουκ εν τω πολλώ το ευ. Νομίζω πως μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τον Μπουραντά ως αντιδήμαρχος κυκλοφοριακών θεμάτων και θα τα καταφέρει. Είναι σημαντικό πως διαθέτει και e-mail: avdis1@otenet.gr
Τηλέφωνο: 2651030218 και 2651033730. Διεύθυνση: Ν. Ζέρβα 10.

Μητροκώστα Παναγιώτα (Γιούλα), Διοικητικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε και κατοικεί στα Ιωάννινα. Έχει πτυχίο σχολής Η/Υ (κομπιούτερς) και μιλάει άπταιστα Αγγλικά. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ως Γραμματέας Καρδιολογικής και Καρδιοχειρουργικής Κλινικής. Είναι εκλεγμένη ως Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2002 στη Νομαρχία Ιωαννίνων στις πρώτες θέσεις. Μέλος στην ΕΝΑΕ. Μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Αιρετών Γυναικών Α΄ και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το Μάρτιο του 2004 ήταν υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων μετά από την ύψιστη τιμητική πρόταση που της έγινε από το σημερινό Πρωθυπουργό κ. Κ.Καραμανλή. Μέσα από την εργασία της και από την ενασχόλησή της με τα κοινά ο στόχος της είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Επίσης διαθέτει e-mail: info@mitrokosta.gr
Τηλέφωνο: 2651099677. Διεύθυνση: Μαρ. Κοτοπούλη 1 Αμπελόκηποι.

Ασημακοπούλου Άννα.
Είναι διευθύντρια του κοινωφελούς αναπτυξιακού Ιδρύματος Εγνατία Ηπείρου. Αποφοίτησε από τη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων. Σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στις Η.Π.Α. Είναι μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Χειροτεχνίας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΉΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.». Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπαϊωάννου και έχει έναν γιο τριών ετών. Το πιο πλούσιο βιογραφικό, αλλά ουκ εν τω πολλώ το ευ όπως είπαμε. Αυτό το επιθετικό και εκνευριστικό ύφος της, μπορείνα φανεί χρήσιμο σε διάφορα θέματα.
Επίσης διαθέτει e-mail: anna@asimakopoulou.gr
Τηλέφωνο: 2651071189, 2651038150. Διεύθυνση: Μελετίου Γεωγράφου 61.

Στεργίου Βασίλειος, Κρεοπώλης.
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1945. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Ιωαννίνων επί 28 χρόνια. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κρεοπωλών. Όχι δεν έχει e-mail. Είναι όμως γνήσιος και μακράν καλύτερος από τους σημερινούς αντιδημάρχους. Θα τα καταφέρει και με το παραπάνω σε τομείς καθαριότητας, ανακύκλωσης, οικονομίας, προμηθειών και άλλα.
Τηλέφωνο: 26510- 40280. Διεύθυνση: Μελετίου Γεωγράφου 61.


Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους άσχετους, ανύπαρκτους και ασήμαντους δημοσίους υπαλλήλους (τους οποίους ψηφίσαμε βέβαια) που μάζεψε ο Γκόντας στο δημαρχείο. Υπάρχουν κι άλλοι στον πάγκο, ας τους δούμε να παίζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καχριμάνης έδειξε το δρόμο.

Γκόντα προχώρα, άλλαξέ τα όλα !