Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Ο.Χ.Ι. Σ.Τ.Ο. Χ.Υ.Τ.Α.

Μακριά από εμάς. Φτου, φτου, φτου. Θα μας κάψει η Παναγία, θα πάμε στην κόλαση. Όχι στο ΧΥΤΑ, όχι στο ΧΥΤΑ, όχι στο ΧΥΤΑ.

Χθες μόλις ο Κοσλόβσκι συζητούσε με κατοίκους της πόλης έξω από τη Νομαρχία. Τους εξηγούσε πως σημασία δεν έχει πού θα γίνει ο ΧΥΤΑ, αλλά πώς θα γίνει. Τους μίλησε για τα οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει μία τέτοια επένδυση για έναν τόπο. Τους έφερε παραδείγματα από τα τόσα μέρη που έχει επισκεφτεί, ακόμη και στην Ελλάδα. Τους αποκάλυψε τις αρνητικότατες συνέπειες από τη συνέχιση της χρήσης της παλιάς χωματερής.
Κατέληξε την ομιλία του, λέγοντας πως δεν πρέπει να αφήσουν τα ΜΑΤ να συνοδεύσουν την εγκατάσταση του εργολάβου, θα πρέπει οι ίδιοι κάτοικοι της πόλης να συνοδεύσουν τον εργολάβο και να τον προστατεύσουν να ολοκληρώσει σύντομα το έργο.
Το πλήθος μαγεύτηκε από τον λόγο του Κοσλόβσκι και ξέσπασε σε χειροκροτήματα καθώς αυτός απομακρύνονταν διασχίζοντας τον δρόμο, όταν ξαφνικά ένα φορτηγό φορτωμένο με στρουθοκαμήλους τον πάτησε. Ο Κοσλόβσκι ευτυχώς γλίτωσε με λίγους μώλωπες. Βέβαια εξέπνευσε λίγο αργότερα όταν δέχτηκε την επίθεση των στρουθοκαμήλων που λύθηκαν από την καρότσα του φορτηγού εξαιτίας του φρεναρίσματος.

Σήμερα το πρωί τον ξαναείδα στο δρόμο για την παλιά χωματερή να σπέρνει καρφιά και πινέζες περιμένοντας τα απορριμματοφόρα του Δήμου.

4 σχόλια:

ioannis_the_great είπε...

OXI στο ενα οχι στο άλλο και μέτα δεν κάνει τίποτα το κράτος.

Umbrella είπε...

Χ.Υ.Τ.Α. =
Χωριάτες
Υπήρξαν
Τελικώς
Άπαντες

Τι το θέλουμε αυτό το ΧΥΤΑ, εδώ έχουμε σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε. Ο Νομάρχης Ιωαννίνων συζητάει με το Νομάρχη Καρδίτσης για το πως θα πείσουν τους κακούς αστυνόμους να αφήσουν ελεύθερο το καλό παιδί που συνελήφθη να ρίπτει βεγγαλικό εις το γήπεδο. Αν είχε προσγειωθεί σε κανένα μάτι το κακό βεγγαλικό, τι θα έλεγε ο καλός Νομάρχης για το καλό παιδί;

Ανώνυμος είπε...

Κλείσε την ομπρέλλα και βγάλε το παρασόλι-βγήκε ήλιος

Χ.Υ.Τ.Α.
Χέζουμε
Ύστερα
Τρώμε
Αμέριμνοι

Ανώνυμος είπε...

η αρνητική κριτική για να πείθει χρειάζεται να συνοδεύεται και από στοιχεία θετικής αντιπροσφοράς..