Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008

Τα Ιωάννινα στις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος

Σύμφωνα με σχετική έρευνα της εφημερίδας Πρωινός Λόγος και σε συνέχεια στης σχετικής τηλεφωνικής έρευνας της Καθημερινής, τα Ιωάννινα έχουν την τύχη να συγκαταλέγονται μεταξύ των καθαρότερων των πόλεων της ένδοξης Ελλάδος μας.

Λέει το άρθρο το οποίο και πολύ μας ενθουσίασε σήμερα:
"Άλλος παράγοντας που τα Γιάννινα «ανθίζουν» πληθυσμιακά είναι η καθαριότητα. Και στον τομέα αυτό ο Δήμος επιτελεί ουσιαστική δουλειά. Έτσι έφτασαν τα Γιάννινα να συγκαταλέγονται στις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδας."

Δεν άντεξα τόση (μισή) αρχοντιά και άρπαξα το μεσημέρι το ποδήλατό μου να βολτάρω στο κέντρο να χαρώ κι εγώ λιγάκι. Αποθανάτισα για σας μερικά φρέσκα στιγμιότυπα γύρω από το κάστρο, στην Κουντουριώτη, στη Γιοσέφ Ελιγιά, στα Ταμπάκικα, στα Λιθαρίτσια, στο Πνευματικό Κέντρο, στο Δημαρχείο, στη Βιβλιοθήκη, στην Ακαδημία, στα ΚΤΕΛ, στο ναρκΩ-μπαρ, στο Μώλο και αλλού. Θα μου πείτε ποιος ο λόγος, καθημερινά τα βλέπετε μόνοι σας, συνηθίσαμε πλέον. Ε, μιας και το ΄φερε η κουβέντα, που λένε...1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει άλλη πόλη όπου ισχύει το σύνθημα " ρίξε κάτω τα σκουπίδια σου" -αφού οι κάδοι είναι,επίτηδες, ελάχιστοι- για να τα μαζέψουν την επομένη ή την μεθεπομένη οι χιλιάδες υπάλληλοι του δήμου; ..τραγικό..κλαυσίγελως..το φωτογραφικό υλικό καλό θα ήταν να το στείλεις στην Καθημερινή αλλά και σε άλλες σελίδες " περί καθαριότητας'.. αν αντιδρούσε λίγο κι ο κόσμος.. καλά, τους ψεκάζουν στ΄αλήθεια ; που λέει κι ο Λιακόπουλος;