Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Οι ναυαρχίδες του Δημάρχου μας

Στη σημερινή εκπομπή Γκάλοπ του Τι-Βιένα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το Δήμαρχό μας, το Νικόλα τον Γκόντα να απαντά με ευθύτητα στις πάντα δύσκολες ερωτήσεις της εξαίρετης τοπικής μας δημοσιογράφου Βίλιαν Στάση Νου.

Η δημοσιογράφος μας παρουσίασε σε ρεπορτάζ τα πολλά έργα του Δήμου μας και δε μπόρεσε παρά να θαυμάσει τις μεγάλες ναυαρχίδες του Δημάρχου μας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε και μας έδειξε μία ναβαρχίδα η οποία έχει ολοκληρωθεί σήμερα σε ποσοστό πάνω από 80%.

Η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε σε βιντεοκασέτα της σειράς "χρυσές ταινίες του Ήπειρος Τι-Βιένα" και αναμένεται να διανεμηθεί σύντομα ΔΩΡΕΑΝ με τους νέους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΙ. Γιατί αλίμονο αν ο Πολιτισμός μπορεί ποτέ να έχει έσοδα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πουν καλύτερα από πότε έχει να πέσει άσφαλτος καινούρια στην πόλη.. εκείνη η Δωδώνης από το Πολυκλαδικό μέχρι την πλατεία Ομήρου έχει πεζοδρόμια;..και αν μπορεί ας μου πει κάποιος γιατί σε φαρδεις δρόμους όπως αυτός που ανεβαίνει στα Λακκώματα ή ο άλλος που κατεβαίνει πίσω από του Θωμά προς τα κάτω δεν παρκάρουν ημικαθέτως οπως γίνεται σε κάθε άλλη πόλη αλλά παρκάρουν οριζοντίως προς το πεζοδρόμιο ώστε να χωρούν όσο γίνεται λιγότερα αυτοκίνητα..γιατί;;

Ανώνυμος είπε...

θεωρώ ότι δυο άφρονες ενέργειες έγιναν στην πόλη
1)Τα μεγάλα πεζοδρόμια της Αβέρωφ επί Γκλινάβου
2)Η πλακόστρωση με γρανιτότουβλα της Ανεξαρτησίας και τα μεγάλα πεζοδρόμια, ώστε στη μέση να περνούν οι σούστες και τα μπαϊτόνια της παλιάς εποχής. Μόνο οι χοτζάδες και οι εβραίοι με τις ρόμπες περιμένω να ξεπροβάλλουν από τα στενοσόκακα.
Τα γρανιτότουβλα άρχισαν να ξηλώνονται. Ευκαιρία να ασφαλτοστρωθεί η Ανεξαρτησίας, για να περνάει και κανένα car καπ' καπ.

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα που μάς πειράξανε τα μεγάλα πεζοδρόμια επί της Αβέρωφ, που αν μη τί άλλο, επιτρέπουν στους μη εποχούμενους συμπολίτες μας να πορευτούνε πεζή και χωρίς το φόβο της... σχοινοβασίας που επιφυλάσσουν άλλα, κακομοιριασμένα, στενά και επικίνδυνα.

Όσο για την Ανεξαρτησίας, νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο είναι επιτυχημένη η παρέμβαση αυτή. Στο κάτω-κάτω, ΕΝΑΣ δρόμος είναι και μόνο. Ούτε βελτιώνει άρδην την κυκλοφοριακή ποιότητα της περιοχής, ούτε εντάσσει τους γύρω δρόμους σε ένα ενιαίο σχέδιο. Τα δε γρανιτότουβλα στα οποία αναφέρεστε, έχουν επιλεγεί με γνώμονα την άρτια κύλιση των οχημάτων τύπου μερκεντέ-τζιπ-μπεμεβέ-τζερόγκυ, ωσάν αυτά που οι προνομιούχοι συμπολίτες μας έχουν διαλέξει για τις ημιορεινές μετακινήσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

μπα,μη τσιμπάτε, πλάκα κάνει ο ανώνυμος με τις "άφρονες ενέργειες" γιατί αν μιλάει σοβαρά..