Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ρίχ' τε στο γυαλί Φαρμάκη

Δύο πολύ έμπειροι άνδρες του τόπου μας συναντήθηκαν απόψε. Ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος με μουστάκι και ο Αλέκος ο Φαρμάκης, ένας πολύ έμπειρος πολιτικός (since 1974).

Ο δεύτερος είναι αυτός που είχε το "θάρρος" να αυτο-προταθεί, αλλά και το "θάρρος" να ετερο-προταθεί για Ioannina's Next Top Mayor.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡωτήσεις προς το αξίοτιμο κ.αυτοπροτεινόμενο και ετεροπροτεινόμενο κ. φΑΡΜΑΚΗ οι οποίες δεν έχπουν απαντθεί από τότε που εκλέγεται σύμβουλος (βλ. η εξαγορά ψήφων με δίμηνες συμβάσεις είχαν ξεκινήσει από τότε:
1. Πως θα διαχειρισθεί τον σύγχρονο καιάδα ανθρώπων ψυχών και ζώων; (βλ. ναρκωμανείς, αλκοολικούς,εξολοθρευση αδεσποτών ζώων με φόλες κ.λ.π)Θαέχει ακταλάβει άργε ΄΄οτι ο δήμος Ιωαννίτων έιναι στην ουσία ένα μίκρο κράτος με τα καινούργια δεδομένα;
2.Πως θα διαχείρισθεί την επικειμένη χρεωκοπία του δήμοου; Το ερώτημα δεν έιναι ρητορίκο αλλά τυγχάνει οκονομικής ερμηνείας δίοτι η περίπτωη χρεωκοπία δήμων περιλαμβάνεται στον κώδικά δήμων και κοινοτήτων.
3. μοντέλο ανατπύξης του δήμου; Ο αντιπαλός του ήδη το έχει σχεδιασεί, εφαρμόσει και ολοκληρώσει στην όδο Γαριβάλδη (έτσι για να γελάσουμε)
4. Το πρόβλημα της ανεργίας θα αντιμετωπισθεί με εξαγορά ψήφων έναντι υποσχέσεων και δίμηνων συμβάσεων όπως έχει εφαρμόσει με επιτύχια ο νυν;
Διατηρώ την ανωνυμία μου δίτοι δεν είμαι μόνον ένας Με εκ΄τιμη Σοφία, Δήμτρης, Ιωάννης, Μαρία......

Ανώνυμος είπε...

αγαπητή μου umbrella, πολύ φοβάμαι ότι άνοιξες τον ασκό του Αιόλου..μην μπλέκεις με τις δημοτικές, γιατί το τόσο ξεχωριστό blog σου θα καταντήσει σαν τα άλλα του νομού...σαν το gate που στην προσπάθεια να προμοτάρει τον "καταλληλότερο" για Περιφερειάρχη έχει ανακαλύψει εσχάτως πόσο χρήσιμος είναι για τον τόπο ο Καλογιάννης (αφού και οι πέτρες ξέρουν ότι ο "καταλληλότερος" χάνει από τον Καχριμάνη), σαν το post που τώρα τελευταία έχει χάσει τον μπούσουλα και δεν ξέρει ποια από τις παλιές συμμαχίες θα κρατήσει (φαντάζομαι ότι αν ο Πανοζάχος βγεί στην Εκτ. Γραμματεία ΝΔ θα τον ξαναβρεί...τον μπόσουλα) και σαν τους λοιπούς που έχουν καταντήσει τα blog ύποπτο εργαλείο για να βγάζουν και τα απωθημένα, και τα κόμπλεξ δημοσιότητας και κυρίως κανένα παραδάκι. Γι' αυτό σου λέω, μείνει σε αυτά που ξέρεις και αγαπάμε.

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o parapano anonumos se auta pou leei gia ta alla blogs. alla diafono stin ousia. i umbrella mas exei peisei oti mporei na milaei gia osous kai oti thelei... exo mono mia erotisi: o ioannou tis prevezas pos kai ksanampike sto paixnidi? tou perase o thimos pou o allos athetise ti sumfonia tous, dithen oti den endiaferetai gai ti megali megali karekla, kai oti tha ton stirize gia periferiarxi?

Ανώνυμος είπε...

τι σημαίνει να μην μπλέξει το blog με τις δημοτικές; οι δημοτικοί άρχοντες δεν διαμορφώνουν την εικόνα της πόλης; ότι συμβαίνει γύρω μας δεν έχει να κάνει με πολιτική στάση πολιτικών ή πολιτών; διαφορετικά να μας πει για την κοκινοσκουφίτσα και άλλα παραμύθια να ζούμε σε ψεύτικο κόσμο.
το θέμα είναι όχι τι θέμα ανοίγεικάποιος αλλά σε τι βάση τίθεται και πως αναλύεται και από τον umbrela και από τους αναγνώστες , ας έχουμε τη λογική και τα επιχειρήματα να κρίνουμε και αν χρειάζεται να αλλάξουμε και τις απόψεις μας.
τώρα για τον φΑΡΜΑΚΗ δημοτικό σύμβουλο χρόνια δεν έχει τίποτε να πεί γιατί τίποτε δεν έκανε.
αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας πείσει για το αντίθετο στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς!!!!!!!

Ororra είπε...

Μπορώ να συμμετέχω σαν κριτική επιτροπή στο Next Top Mayor?
Please...

Ανώνυμος είπε...

Η κάθε πόλη έχει το Δήμαρχο που της αξίζει. Τελεία.