Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Κανείς δε γνωρίζει;

Αυτό που γίνεται στο Πανεπιστήμιο τον τελευταίο καιρό με τις δολοφονίες αδέσποτων ζώων, είναι δύσκολο να το πιστέψει λογικός άνθρωπος.

Δύσκολο είναι επίσης να πιστέψει κανείς πως σε ένα μεγάλο μεν, κλειστό δε, χώρο όπως του πανεπιστημίου, με εκατοντάδες φοιτητές καθημερινά, κανείς δε γνωρίζει, δεν έχει δει, δεν υποπτεύεται ποιος βάζει τις φόλες.

Θα δούμε άραγε ποτέ κάποιον να απολογείται στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα αυτά;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..ενώ το να κυκλοφορούν ελεύθερα δεκάδες αδέσποτα στο χώρο του Πανεπιστημίου, να μπαίνουν στη Λέσχη φαγητού και όπου αλλού θέλουν , να βρωμίζουν , να γαβγίζουν , και ενίοτε να δαγκώνουν είναι πολύ φυσιολογικό για χώρο πανεπιστημιακό.. στα Γιάννενα ίσως..σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο της χώρας δε συμβαίνει κάτι παρόμοιο, πόσο μάλλον του εξωτερικού.. και δε βλέπω καμιά κριτική σε όλους αυτούς τους ανεύθυνους που το παίζουν και φιλόζωοι για το πως τελικά καταντούν τα σκυλιά αδέσποτα..ούτε και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει..όταν λοιπόν η δράση δεν παίρνει τις σωστές κατευθύνσεις έρχεται δυστυχώς η αντίδραση με τον γνωστό και βάρβαρο τρόπο που μας βρίσκει φυσικά αντίθετους..

Υ.Γ Ωραία ιδέα πάντως ο χαφιεδισμός και το σπιουνάρισμα.. άντε και καλές ανακρίσεις

Ναπoλέων είπε...

Προτείνω να αλλάξεις (ή απλώς να προσθέσεις) το πιάτο του Μποστ. που έγραφε:

«Εγνώρισα τον άνθρωπο...
κι αγάπησα τα ζώα».

Umbrella είπε...

βρε Ανώνυμε, όποιος δεν αποκρύπτει, αλλά δίνει στοιχεία στην αστυνομία για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δεν είναι χαφιές, μην τα μπερδεύουμε όλα.
Ότι νά 'ναι...

εσύ τι έκανες όταν είδες αδέσποτα ...να βρομίζουν, να γαβγίζουν (!!), να δαγκώνουν κτλ ;

κάποιοι άνθρωποι τα παρατάνε παρανομώντας, κάποιοι άνθρωποι τα φροντίζουν και νοιάζονται, κάποιοι δολοφόνοι τους αφαιρούν τη ζωή ενώ κάποιοι άλλοι δικαιολογούν τους δολοφόνους (ε, αφού γάβγιζαν !!)