Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

Έλεγχος της WADA στον Νικόλα Γκόντα

Όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες με τους Ολυμπιονίκες μας, έτσι και ο Δήμαρχός μας Νικόλας Γκόντας, δέχθηκε χθες στο Δημαρχείο την επίσκεψη της WADA. Ο ίδιος απουσίαζε, ξενύχτης από τα πανηγύρια, οπότε δεν μπόρεσε να παραδώσει τα ούρα του.
Οι ελεγκτές βρήκανε μόνο τον Ανυφαντή να πετσοκόβει ό,τι πράσινο απέμεινε και τον ενημέρωσαν δεόντως. Ο ίδιος προσφέρθηκε να δώσει τα δικά του ούρα ή ακόμη και το αίμα του για τον Νικόλα τον Γκόντα, οι ελεγκτές όμως αποχώρησαν άπρακτοι.


Οι άνθρωποι της παγκόσμιας υπηρεσίας αντιντόπινγκ κοντρόλ, έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή πολλών πρωταθλητών σε όλο τον κόσμο, χαρακτηριστική δε είναι η περίτπωση του Ασάφα Πάουελ, ο οποίος παραπονέθηκε δημόσια για την αντιμετώπιση που έχει από τη WADA, με τους πολλούς ελέγχους ερυθροποιητίνης, στους οποίους έχει υποβληθεί τον τελευταίο καιρό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πλάτανος στο "Κουρμανιό" έπεσε και ευτυχώς δεν σκότωσε ανθρώπους.Δεν σκότωσε βεβαίως Ούτε τη φοβικότητα, που διακρίνει, ευτυχώς λίγους, σ' αυτή την πόλη.
Δικαίωσε απολύτως τις πρωτοβουλίες και το ΕΡΓΟ του Αντιδημάρχου κ. Ανυφαντή.
Συγχαρητήρια σε ό,τι έκανε και κάνει στον τομέα αυτό ο κ. Ανυφαντής.

Platan είπε...

Το έργο του Ανυφαντή βεβαίως και είναι μεγάλο. Στη θέση του πλατάνου θα έπρεπε να στηθεί ένα ορειχάλκινο άγαλμά του. Τι διαβάζουν τα ματάκια μου...

Ο άνθρωπος έχει μπερδέψει λίγο το αντικείμενό του. Αντί να μαζέψει τα σκουπίδια και να αυξήσει το πράσινο, ο γελοίος, μαζεύει τα δέντρα και αυξάνει το σκουπιδαριό.

Και στο κάτω κάτω η θέση του είναι Αντιδήμαρχος και όχι ειδικός σύμβουλος / επιστήμονας. Ο τύπος φέρνει σβούρες στην πόλη και δείχνει στα συνεργεία ποια δέντρα θέλουν κόψιμο! Και δε ξεσηκώνεται κανείς!

Βρε γιαούρτια και ντομάτες θα μάζευε αλλού.
Αλλά αυτούς ψηφίσαμε, αυτούς λουζόμαστε, τι να κάνουμε; Αποτυχημένους, αμόρφωτους, μικρούς, επικίνδυνους, δημοσίους υπαλλήλους!!
Τι ξέρουν κι αυτοί οι καημένοι?

Θα φυτέψει στη θέση του άλλο μεγάλο πλάτανο λέει!!!

Είναι επικίνδυνα γελοίος ο Ανυφαντής μας.

Ανώνυμος είπε...

Η "μυωπία" αγγίζει τα όρια της "τύφλωσης".Ο platan δεν βλέπει ή βλέπει και μαραίνεται η ψυχή του.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ στο σκοτάδι.
ΑΦΙΕΡΩΣΗ:
Μία πραγματικά όμορφη ιστορία

Θα πάρει μόλις 37 δευτερόλεπτα να το διαβάσεις και θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.

Δύο άνδρες, και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Ο ένας άνδρας αφηνόταν να σηκωθεί όρθιος στο κρεβάτι του για μία ώρα κάθε απόγευμα για να κατέβουνε υγρά από τα πνευμόνια του.

Το κρεβάτι του βρισκόταν δίπλα στο μοναδικό παράθυρο του δωματίου.

Ο άλλος άνδρας έπρεπε να περνάει όλη την ώρα του ξαπλωμένος.

Οι άνδρες μιλούσαν για ώρες αδιάκοπα. Μιλούσαν για τις γυναίκες τους και τις οικογένειές τους, τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τη θητεία τους στο στρατό, πού πήγαν διακοπές.


Κάθε απόγευμα, όταν ο άνδρας δίπλα στο παράθυρο μπορούσε να σηκωθεί, περνούσε την ώρα του περιγράφοντας στον «συγκάτοικό» του όλα όσα μπορούσε να δει έξω από το παράθυρο.

Ο άνδρας στο άλλο κρεβάτι άρχιζε να ζει για αυτές τις περιόδους μίας ώρας όπου μπορούσε να ανοιχτεί και να ζωογονηθεί ο δικός του κόσμος από όλη τη δραστηριότητα και χρώμα από τον κόσμο εκεί έξω.


Το παράθυρο έβλεπε ένα πάρκο με μια όμορφη λιμνούλα.
Πάπιες και κύκνοι έπαιζαν στα νερά ενώ παιδιά αρμένιζαν τα καραβάκια τους. Ερωτευμένοι νέοι περπατούσαν χέρι-χέρι ανάμεσα σε κάθε χρώματος λουλούδια και μια ωραία θέα του ορίζοντα της πόλης μπορούσε να ειδωθεί στο βάθος.


Καθώς ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε όλο αυτό με θεσπέσια λεπτομέρεια, ο άνδρας στο άλλο μέρος του δωματίου έκλεινε τα μάτια του και φανταζόταν αυτό το γραφικό σκηνικό.

Ένα ζεστό απόγευμα, ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε μία παρέλαση που περνούσε.


Αν και ο άλλος άνδρας δεν μπορούσε να ακούσει τη φιλαρμονική - μπορούσε να τη δει στο μάτι του μυαλού του καθώς ο κύριος δίπλα στο παράθυρο το απεικόνιζε με παραστατικές λέξεις.


Μέρες, βδομάδες και μήνες πέρασαν.

Ένα πρωί, η πρωινή νοσοκόμα ήρθε να τους φέρει νερά για το μπάνιο τους μόνο για να δει το άψυχο σώμα του άνδρα δίπλα στο παράθυρο, ο οποίος πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του.
Ξαφνιάστηκε και κάλεσε τους θεράποντες ιατρούς να πάρουν το νεκρό σώμα.

Όταν θεωρήθηκε πρέπον, ο άλλος άνδρας ρώτησε αν θα μπορούσε να μεταφερθεί δίπλα στο παράθυρο. Η νοσοκόμα ευχαρίστως έκανε την αλλαγή, και εφ' όσον σιγουρεύτηκε ότι ο άνδρας αισθανόταν άνετα, τον άφησε μόνο.


Σιγά, επώδυνα, στήριξε τον εαυτό του στον ένα του αγκώνα να δει για πρώτη φορά του τον έξω κόσμο.
Πάσχισε να γείρει να δει έξω από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι.

Αντίκρισε ένα λευκό τοίχο.

Ο άνδρας ρώτησε τη νοσοκόμα τι θα μπορούσε να ανάγκασε το συχωρεμένο συγκάτοικό του ο οποίος περιέγραφε τόσο έξοχα πράγματα έξω από το παράθυρο.


Η νοσοκόμα αποκρίθηκε πως ο άνδρας ήταν τυφλός και δεν μπορούσε να δει ούτε τον τοίχο.

Πρόσθεσε, 'Ίσως ήθελε απλά να σου δώσει θάρρος.'Επίλογος:

Υπάρχει πελώρια ευτυχία στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, παρά τις δική μας κατάσταση.

Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται..


Αν θες να νιώθεις πλούσιος, απλά μέτρα όλα τα πράγματα που έχεις τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα.


'Το σήμερα είναι ένα δώρο, γι' αυτό αποκαλείται ' Το παρόν.'

Η προέλευση από αυτό το γράμμα είναι άγνωστη, αλλά φέρνει καλή τύχη σε όποιον το διαδίδει.


Μην κρατήσεις αυτό το γράμμα.

Απλά προώθησέ το στους φίλους στους οποίους θες να ευχηθείς ευλογία.

Umbrella είπε...

Φοβικά, μίζερα, μυωπικά και τυφλά μου τα βλέπεις όλα anonyme, ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ.

Βέβαια δε σε είδα να εκφέρεις άποψη στο προηγούμενο, σχετικά με το ποιος και πως φτιάχνει των κόμβο του νέου ΚΤΕΛ.

Δε φτιάχνεις το δικό σου ναό να προσκυνάς (με τους πολλούς) τους ανυφαντο-πανταζο-γκόντες σου?

Άσε με εμένα στη μοναξιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο θαυμασμός που δείχνει ο φίλος μας για το "ΕΡΓΟ" που επιτελεί ο κ.Ανυφαντής είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτος. Πρέπει να είναι ο μοναδικός στα Γιάννενα ή μαλλον ένας μεταξύ των ελαχίστων με αυτή την άποψη! Τώρα θα μου πεις οι σιωπηρή πλειοψηφία τι κάνει; Επειδή την απάντηση την έχω αλλά η διαγωγή μου δεν μου επιτρέπει, θα αρνηθώ να την ξεστομίσω μιας και όλοι μας την αντιλαμβανόμαστε! Θα αρκεστώ στην έκφραση "ρουφάμε το αυγό μας" ή/και στο "κοιμόμαστε στα χαμομήλια".
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως η WADA κακώς δεν πήρε δείγμα από τον.... κ.Ανυφαντή γιατί είναι σίγουρο ότι θα έβγαζε λαγό!!!.
Με τέτοια "ενεργητικότητα" σίγουρα κάτι θα παίρνει, απλά τα φάρμακα είναι ληγμένα και έχουν ως εκ τούτου "παρενέργειες"
Το σιγουρότερο όλων πάντως είναι πως αν γινόταν αντιντόπινγκ κοντρόλ και στους γιαννιώτες θα είχαμε πολλά ευρήματα .... αποβλακωτικών χαπιών, όπως τα γνωστά apoblakix, oxaderfex, statetiamas και το πασίγνωστο koitotin partimou σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του...48%