Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Δημόσιο έργο

Όλοι προσέξαμε τον τελευταίο καιρό το εργοτάξιο που έχει στηθεί στην οδό Παπανδρέου, δίπλα ακριβώς από τα νέα, υπερσύγχρονα ΚΤΕΛ κοινής ωφέλειας που είναι δίπλα στη λίμνη. Ένα ακόμη από τα πολλά δημόσια έργα, που δημοσίως εκτελούνται σε δημόσιους χώρους.

Οι υπεύθυνοι του έργου από τη φούρια τους να τελειώσουν στην ώρα τους, λησμόνησαν να τοποθετήσουν μία ενημερωτική πινακίδα, ώστε εμείς οι πολίτες να ενημερωθούμε για το δημόσιο αυτό έργο.

Μία πινακίδα θα μπορούσε λόγου χάρη να αναφέρει ποιος εκτελεί το έργο, ποιος και πως του το ανάθεσε, πόσο κοστίζει, ποιος το πληρώνει, και άλλα ενδιαφέροντα. Στη πινακίδα θα μπορούσαν να εκτονωθούν και ορισμένοι νεαροί, γράφοντας με σπρέι.

Θέλοντας να βοηθήσω στη δημοσιότητα του δημόσιου αυτού έργου, σας ενημερώνω λοιπόν, πως πρόκειται για το νέο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, Νιου Κίνγκ Πάηρος !
Ναι σωστά διαβάσατε.

Το νέο αεροδρόμιο είναι σχεδόν έτοιμο. Αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νέα θέση, ώστε να γειτονεύει με το νέο σταθμό ΚΤΕΛ.
Η λεωφόρος Παπανδρέου αποκτά πια εκτός από ένα υπερσύγχρονο νέο ΚΤΕΛ και ένα καινούριο αεροδρόμιο. Για το σκοπό αυτό στις υπάρχουσες λωρίδες κίνησης, προστέθηκαν δύο λεωφορειολωρίδες, δύο αεροδιάδρομοι και μία πιάτσα ταξί.
Γίνονται δε προσπάθειες να συμπέσουν τα εγκαίνια όλων των δημοσίων αυτών έργων, την ίδια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: