.
Φέτος συνεδρίασε έγκαιρα η επιτροπή ψητού καλαμποκιού, φορέων της πόλης μας, για την αδειοδότηση των καλαμποκο-ψηστών, οι οποίοι έχουν ήδη εγκατασταθεί στις δύο κεντρικές γωνίες της Νομαρχίας.Και φέτος τα κριτήρια ήταν πολύ αυστηρά και αφορούσαν όχι μόνο την αισθητική των καλαμποκο-ψητοπωλείων, αλλά και την υγιεινή, αφού πελάτες τους είναι κυρίως μικρά παιδιά.
Έτσι δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών. Το καλαμπόκι είναι φρέσκο, ντόπιο στο οποίο έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ελληνική χωνεμένη κοπριά. Το αλάτι λευκό, Ιονίου και τα κάρβουνα μαύρα, Μετσόβου.
Καλαμποκο-ψητοπωλεία άνοιξαν άμεσα και στα υπόλοιπα, καλά μελετημένα κεντρικά σημεία της πόλης μας. Όπως στην πλατεία των βορείων γειτόνων μας, στο τζαμί της Καλούτσιανης,
αλλά και στην είσοδο του Δημαρχείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου