Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Ολοκληρώνεται η Κεντρική Ταράτσα

.
Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα είναι έτοιμη η Κεντρική Ταράτσα του Κεντρικού Υπόγειου Πάρκινγκ by Avdis, όπως καθαρά δείχνουν οι εικόνες.

Πρόκειται για ένα έργο μοναδικό, για το το οποίο έχουν ενδιαφερθεί ειδικοί από όλο τον κόσμο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι ομογενείς μας από την Αμερική οι οποίοι μας έστειλαν, νά 'ναι καλά οι άνθρωποι, και τον Πύρρο μας σε άγαλμα, να τον βάλουμε στο κέντρο. Πρόκειται για την πρώτη ταράτσα με άγαλμα σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.
Άλλη μία πρωτοπορία είναι το Δώμα της ταράτσας. Δεν είναι ένα, αλλά δύο τεράστια και μάλιστα από γυαλί.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών, συνεργεία ημίγυμνων εργατών δίνουν καθημερινά παράσταση διασκεδάζοντας τους περαστικούς, αλλά και τους εκατοντάδες τουρίστες που συρρέουν στην πόλη μας.

Η ταράτσα στρώνεται με ειδικά Ιταλικά πλακάκια ταράτσας για τα οποία όπως είναι γνωστό πολλά ακούστηκαν.
Ο Σύλλογος Πολιτών κατά των Ταρατσών (ΣΠοΚΤ) ζήτησε να μπει στέγη πάνω στο πάρκινγκ by Avdis, με πλάκα Ζαγορίου (αποκλείστηκε το κεραμίδι το οποίο άλλωστε σκότωσε τον Πύρρο μας).
Ο Σύλλογος Δυσαρεστημένων Αγοραστών Σιτροέν Ιωαννίνων (ΣυΔΑΣΙ), κατηγόρησε το Δημοτικό Σύμβουλο Avdis πως τα έκανε πλακάκια με τον υιό του, Εργολάβο του Δήμου Avdis.

Όπως και νά 'χει, ένα ακόμη έργο του Ομίλου Avdis ολοκληρώνεται. Μία ταράτσα κόσμημα, πραγματικό στολίδι, στο οποίο μπορεί προσωρινά να μην επιτρέπεται το άπλωμα των ρούχων, όμως θα μας κάνει όλους περήφανους καθώς πρόκειται για μια ταράτσα κόσμημα, πραγματικό στολίδι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:-)

Taratsa! :-)

Den to ha skeftei pote etsi!!

Teleio! :-)

Ανώνυμος είπε...

Μα είσαι άπαιχτη τελοσπάντων! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο αίτημα. Ωστε άγαλμα του Πύρρου θα μπει. Είχα έναν κολλητό στο πανεπιστήμιο που πήγαινε όταν είχε ερωτική απογοήτευση στο άγαλμα του Βενιζέλου, που βρισκόταν στα βάθη της παλαιάς ταρατσας ... ε, πλατείας ήθελα να πω, για περισυλλογή. Πολύ θα στεναχωρεθεί όταν το μάθει...

Unknown είπε...

Αν ρε παιδιά η "ταράτσα" είχε μάρμαρο θα μας πείραζε λιγότερο?
Αλλά είναι τα προβλήματα που πρέπει οι νέοι άνθρωποι να προσέξουν με πρώτο και βασικό την ανάγκη εμφάνισης νέων αντιλήψεων για την διαχείριση των κοινών!!

chorikos είπε...

Πρέπει να έλθετε στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας για να κάνετε τη σύγκριση και να δείτε πως δυστυχώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα...