Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Το Πάσχα ήταν εδώ

Αξιωθήκαμε και φέτος να γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσαι το ότι κι εφέτος βρέθηκαν μαζί μας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συμπατριώτης μας κ. Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτό αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας.
Τους ευχαριστούμε γι' αυτό και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και δηλώνουμε πως τους έχουμε εμπιστοσύνη στο χειρισμό των Εθνικών μας θεμάτων. Η πόλη μας είναι από τους 5 χρυσούς τουριστικούς προορισμούς κι αυτό μας ικανοποιεί και μας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, όσον αφορά το μέλημά μας στη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξή της.
Η Ήπειρος και τα Γιάννινα καλούνται να παίξουν σπουδαίο Γεωπολιτικό ρόλο στην περιοχή. Οι οδικοί άξονες ‘'ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ'' και ‘'ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ'' μειώνουν τις αποστάσεις και μας καθιστούν κέντρο των Βαλκανίων. Η Ήπειρος παίρνει πλέον τη θέση που δικαιούται σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο. Το SKIP 72 μεζούρων έχει μόνο 16.5€ ενώ οι γίγανες Καστοριάς μόνο 2.7€ το κιλό.

Οι απόδημοι Ηπειρώτες και οι άλλοι επισκέπτες μας από την υπόλοιπη χώρα, βλέπουν τις αλλαγές και την Ήπειρο απαλλαγμένη από τις φοβίες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Με το πεντόλιτρο παρθένο ελαιόλαδο ΚΤΗΜΑ στην τιμή των 21.5€ το μέλλον της Ηπείρου είναι ευοίωνο και οι προκλήσεις μεγάλες.

Αποσπάσματα από πασχαλινά μηνύματα Πανοζάχου, Καχριμάνη και Γκόντα βεβαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: