Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Η ανθρώπινη πόλη του Ανυφαντή

"...όλα αυτά λοιπόν τα λέω και βέβαια δεν τα κάνω γιατί έτσι βόλεψε κάποιους να με χαρακτηρίσουν ότι είμαι εκείνος που μισώ τα δένδρα ή μισώ καθετί που έχει σχέση με την ομορφιά της πόλης και... [και με το πράσινο] έτσι μπράβο, λοιπόν οφείλω να πω ότι όλο αυτό το κομμάτι είχε την έννοια στο να, η πόλη μας να είναι πιο ανθρώπινη και με την έννοια ότι κάθε δέντρο όταν το αφήνεις και γίνεται τεράστιο, πρώτον θα σου χαλάσει τα πεζοδρόμια γιατί πρέπει να αναπτύξει ριζικό σύστημα για να... [να μεγαλώσει] έτσι μπράβο, οπότε σηκώνει όλα τα πεζοδρόμια, δεύτερον αποτελεί πηγή κινδύνου γι' αυτούς που διαμένουν δίπλα, διότι μπορούν να αναρριχηθούν διάφοροι και να μπούνε στο σπίτι, τρίτο ότι κάθε ένας θέλει να καθίσει στο μπαλκόνι του και να απολαύσει τη θέα την ομορφιά, δε μπορεί να έχει ένα δέντρο το οποίο να είναι μεσ΄στα μάτια του...."

Το κείμενο από τη συνέντευξη του Ανυφαντή την Κυριακή 9 Μαρτίου 2008 στο ...κεντρικό δελτίο του ΤιΒιΈνα. Ασχολίαστο. Όσοι δε με πιστεύουν, το αυθεντικό ντι-βι-ντι βρίσκεται εδώ.
Ευχαριστώ το ΤιΒιΈνα που μου το έστειλε.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Δε μπόρεσα να αντισταθώ τελικά.
Ένα μικρό σχόλιο, θα το κάνω:


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den to pistevw afto pou divazw!!
Iksera oti einai ligos o anthrwpos alla oxi k etsi!
Kala den ton mazevei kanenas?

meed είπε...

i love your blog

----

watch top 10 movie 2008 online :

www.assrir.org

or

www.44frez.com

Ανώνυμος είπε...

Re paidia,ksexase to vasikotero o ypeythynos kathariothtas...Ta fylla to fthinopwro poios ta mazeyei...?Extra doyleies tha kanoyn oi anthrwpoi? LOL
Ti allo tha akoysoyme pia?!LOL