Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Δελημήτρου και Ζέρβα 22, Καβάλα

@
Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2008 στις 20:00 στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης στην Καβάλα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα Η εμπειρία του Blogging’. Ομιλητές θα είναι οι bloggers Κωσταντίνα Δελημήτρου (Ψιλικατζού) και Πάνος Ζέρβας (Η καλύβα ψηλά στο βουνό).


Πώς όμως θα πάμε στην Καβάλα να παρακολουθήσουμε την τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση; Με το ΚΤΕΛ σίγουρα!
Μέσω του άξονα που ενώνει τον Ατλαντικό Ωκεανό με τα βάθη της Ασίας και διέρχεται από την πόλη μας.

Ή θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μία ευρυζωνική σύνδεση και την υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης της εκδήλωσης από το διαδίκτυο, όπως την ετοίμασαν οι διοργανωτές στην Καβάλα.

Θα συντονιστούμε λοιπόν όλοι από τους υπολογιστές μας, στις 20.00 το Σάββατο βράδυ στη διεύθυνση: www.mogulus.com/kavala_bloggers,
αφού διαβάσουμε τις οδηγίες:
Για να την παρακολουθήσετε
θα χρειαστείτε γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ.
Οποιαδήποτε ADSL γραμμή είναι αρκετή, μην δοκιμάσετε όμως με απλή dial up. Το mogulus δουλεύει με flash αν δεν το έχετε εγκαταστημένο ίσως σας ζητηθεί να το εγκαταστήσετε (δεν θα πάρει πάνω από πέντε λεπτά). Είναι αρκετά απαιτητικό τόσο σε bandwidth όσο και σε υπολογιστική ισχύ γι' αυτό μην έχετε ανοιχτά άλλα προγράμματα. Προτιμείστε να το ανοίξετε με Internet Explorer και όχι με Mozilla, έχουμε παρατηρήσει ότι δουλεύει καλύτερα. Όταν το ανοίξετε θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να συντονιστεί (από 5 δευτερόλεπτα μέχρι 1 λεπτό). Οδηγίες για τα σχόλια σας, θα σας δοθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από τους ομιλητές και γραπτά στην οθόνη του mogulus.
Αν κάτι δεν πάει καλά και για οποιαδήποτε αλλαγή
θα ενημερώνεστε από το blog της Στέγης
http://stegh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: