Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Αναμνηστική πλάκα

Αναμνηστική πλάκα τοποθετήθηκε στη ρίζα κλαδεμένου δέντρου στο πάρκο Ταμπάκικα από το Δήμο Ιωαννιτών, με αφορμή το τέλος της κλαδευτικής περιόδου κατά την οποία συνεργεία του Δήμου υπό την καθοδήγηση του Αντιδήμαρχου Γεώργιου Ανυφαντή κατάφεραν αποφασιστικά πλήγματα κατά των κλαδιών των δέντρων της πόλης μας.


Ο Γεώργιος Ανυφαντής γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1955. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Διορίστικε ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής το 1980 και είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός. Διετέλεσε επι σειρά Πρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καθώς και αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν. Ιωαννίνων. Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε Διευθυντής Β'/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στην "κοπή" - κλάδεμα των δένδρων αποτυπώθηκε το φοβικόν και συντηρητικόν της Γιαννιώτικης κοινωνίας.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγώτερο.

Ανώνυμος είπε...

Το κλάδεμα του πλατάνου στην ομώνυμη πλατεία (που ανάβει φωτιά τις αποκρηές)αποτέλεσε "είδηση" στις πρώτες σελίδες.Καταστροφή!!!Μήπως ντρέπεται σήμερα κανένας απο εκείνους τους φωνασκούντες που ο πλάτανος είναι θραψερός και με γερά και νέα κλωνάρια.Φυσικα όχι.Απλούστατ φωνάζουν για να μην κλαδευτούν τα δένδρα...Και τα κυρίαρχα προβλήματα της πόλης άλυτα...

Umbrella είπε...

Ας ήταν σωστός ο κύριος "κλαδεύω άρα υπάρχω", κι ας κλάδευε και κανένα δέντρο να βγάζει το άχτι του. Νομίζω ο τίτλος που κατέχει δεν αφορά μόνο το κλάδεμα και πότισμα νησίδων.

Η αναμνηστική πλάκα ετέθη επί δέντρου κομμένου. Στα δυτικά κράτη έχω δει πως υπάρχουν κάτι άχρηστοι νόμοι που ορίζουν πως για κάθε δέντρο που κόβεται πρέπει να έχουν φυτευτεί άλλα τρία. Και λέω άχρηστοι, γιατί πρόκειται για τόπους μέσα στο πράσινο, όπως είναι η πόλη μας ακόμη. Υπερβολικό δε βρίσκετε?

Ανώνυμος είπε...

Στα Γιαννενα έχετε μαζεψει ολα τα νούμερα για να σας διοικουν η ισως για να σας διασκεδάζουν.Κρίμα γιατί κάποτε αυτη η πόλη είχε σοβαρούς και δημιουργικούς ανθρώπους.