Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

OFF THE RECORD

Από τη νέα μουσική σκηνή της πόλης μας, έχουν παρελάσει έως σήμερα αρκετά μεγάλα ονόματα της ελληνικής / αθηναϊκής μουσικής σκηνής. Στο τηλέφωνο 6974416334 μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εμφανίσεις που προγραμματίζονται. Εναλλακτικά μπορείτε να περνάτε έξω από το μαγαζί ή να ψάχνετε για καμιά αφίσα της τελευταίας στιγμής. Το πρόγραμμα αρχίζει συνήθως 22:30 με 23:00 και ολοκληρώνεται μετά τις 02:00. Στη συνέχεια θα χρειαστείτε ένα καλό βραδινό μπάνιο για να βγάλετε από πάνω σας την τσιγαρίλα που θα έχει διαποτίσει τα πάντα.
Το μαγαζί δυστυχώς πάσχει από προβολή (πολλοί με ρωτάνε ακόμη που βρίσκεται το μαγαζί) και εξαερισμό.
Όμως μουσικές και λόγια τελικά σε αποζημιώνουν.

Πληροφορίες: Live Music Bar "Off the Record" - Κουντουριώτη 54, Ιωάννινα. Τηλέφωνο: 6943832047


View Larger Map

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Απίθανη βραδιά την προηγούμενη Πέμπτη με τους Μανόλη Φάμελλο, Στάθη Δρογώση, και Μύρωνα Στρατή.
Σε μεγάλα κέφια, ετοιμόλογοι, σε άμεσοι επικοινωνία με το κοινό (και τον “Πρόεδρο”, θα καταλάβουν όσοι βρέθηκαν εκεί) που γέμισε την αίθουσα και τραγουδούσε μαζί τους ή κράταγε το ρυθμό με παλαμάκια καθόλη τη διάρκεια των τριών ωρών της συναυλίας.


Μα όταν το μαγαζί γεμίζει ασφυκτικά, όπως για παράδειγμα στη βραδιά με το Φοίβο Δεληβοριά, το απίστευτο στριμωξίδι λόγω και του καπνίσματος κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Μα ακόμη και τότε γίνεται κέφι λόγω του πλεονεκτήματος της άμεσης επικοινωνίας στο μικρό χώρο, αν έχει όρεξη οι καλλιτέχνες.

Τα παιδιά που το λειτουργούν κάνουν εξαιρετική δουλειά με τα συγκροτήματα που φέρνουν, όπως πολύ καλή, με ευγένεια είναι και η εξυπηρέτηση στο σερβίρισμα.

Σαφώς θα βοηθούσε καλύτερος εξαερισμός, μα με τον υφιστάμενο ως δεδομένο, μπορούμε και οι θαμώνες να βοηθούμε όταν βλέπουμε ότι το μαγαζί γεμίζει ασφυκτικά. Παράκληση για λίγο κράτη προς τους θεριακλήδες καπνιστές !!

off the record είπε...

check our official off the record page
www.myspace.com/offtherecordstage