Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Grand Parking Avdis, τιμοκατάλογος

Ο μεγάλος σταθμός αυτοκινήτων Ιωαννίνων Joomla του μεγάλου γνωστού ομίλου Αυδή (των κατασκευαστικών επιχειρήσεων, πωλήσεων αυτοκινήτων, στάθμευσης αυτοκινήτων, δημοτικού εργολάβου, δημοτικού συμβούλου, συμβούλου του Δήμου, κ.α.) φαίνεται να μη πηγαίνει και τόσο καλά τελευταίως.
Ο φωτεινός πίνακας του σταθμού σταμάτησε να λειτουργεί, η παρουσία στο διαδίκτυο επίσης. Καμένες λάμπες δεν έχουν αντικατασταθεί.

Είναι πολύ κρίσιμο για όλους μας ο όμιλος να ανακάμψει σύντομα, καθώς έχει να ολοκληρώσει την κεντρική πλατεία της πόλης μας! Η κεντρική πλατεία, ως κεντρική, πρέπει να είναι το καύχημα της πόλης, του Δημάρχου και όλων μας. Πρέπει να αποτελείται από τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά της αγοράς. Την τελευταία λέξη σε φώτα, παγκάκια, πλακάκια, κάδους, οθόνες ενημέρωσης και πληροφόρησης, θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων και τόσα άλλα που θα έχει σχεδιάσει το επιτελείο του Δήμου.

Γιαυτό κάνω έκκληση σε όσους διαθέτουν αυτοκίνητα: Επισκεφτείτε το υπόγειο πάρκινγκ. Αφήστε το αυτοκίνητό σας έστω για μισή ώρα.
Μόλις ολοκληρωθεί η πλατεία επιστρέφουμε πάλι στα διπλο-παρκαρίσματα και στα πεζοδρόμια.

Όλοι μαζί μπορούμε.
Μας αξίζει η καλύτερη πλατεία,
και τη θέλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: