Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το κηδειόσημο

Σε έναν από τους ειδικούς πίνακες επικόλλησης κηδειόσημων της πόλης μας, δίπλα από την στρατολογία, επικολλήθηκε σήμερα από τη νέα γενιά το ακόλουθο:



ΚΗΔΕΙΑ
Σήμερα κηδεύουμε την
ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μαζί με τα παιδιά μας,
τους νέους, τους οικογενειάρχες 
και τους συνταξιούχους της.
Οι τεθλιμμένοι:
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
Οι ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μ. ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ - Θ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ε. ΑΡΓΥΡΗΣ - Κ. ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
Ε. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.Ο.Κ.

Μία από τις καλύτερες παρεμβάσεις σε δημόσιο χώρο στην πόλη μας! 
Πολλά συγχαρητήρια στον δράστη. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν αυτά τα λεβεντόπαιδα που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της χώρας αφού διετέλεσαν στην εξουσία διάφορες χρονικές περιόδους,θα βγαίνουν για καφέ στις καφετέριες της πόλης θα τους κερνάνε τους καφέδες οι εργαζόμενοι των 450 ευρώ αφού με τόσα λεφτά που θα παίρνουν θα τους περισσεύουν και για κεράσματα. Άραγε πόση κυνικότητα και αδιαφορία χρειάζεται για να κόψεις κι άλλο τόσο χαμηλούς μισθούς!!! Και βγαίνουν και στα τοπικά κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις!!! Γη και ύδωρ στον αρχηγό να κρατήσουν τη βουλευτική έδρα!!!

Ellh είπε...

Aυτή η αισθητική του '80, με σοκάρει.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι Ομπρε-λίτσα και αν γεννήθηκες σε αυτή την πόλη, αλλά εγώ έχω μια εικόνα ως βίωμα έξω από την Όαση, οι Νεοδημοκράτες να κρατάνε το φέρετρο που εγραφε επάνω ΠΑΣΟΚ και να κάνουν την κηδεία του Παπανδρέου, όσο ακόμη εκείνος ζούσε.
Κάτι τέτοιες πρακτικές, φέρετρα, κρεμάλες κλπ μου δίνουν την εντύπωση πως δεν υπάρχει ελπίδα γι αυτή τη χώρα.
Ελπίζω μόνο ο "δράστης" να μην είναι από αυτούς που επισκέπτονταν συχνά πυνκά τα γραφεία των "εκτελεστών" για να τακτοποιήσει διάφορα θεματάκια.
Ακόμη και αν το έκανε όμως, ελπίζω να έχει βρει πιο δημιουργικούς και αλληλέγγυους τρόπους να δράσει απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα.

Πέρα βρε έχει είπε...

Ellh, δεν είναι το ίδιο!
Το συγκεκριμένο κηδειόσημο ήταν πολύ διακριτικό. Οι περισσότεροι θα το προσπέρασαν. Η βροχή θα το ξέπλυνε εξάλλου ύστερα από λίγο.
Το προτιμώ από τα σπρέι με χαζά συνθήματα σε κεντρικούς τοίχους που σου τσαλαπατάνε την αισθητική.

Όχι το 80' στην Όαση δεν ήμουν με τίποτα. Αν έχεις όμως καμιά φωτογραφία της Όασης από τότε, πολύ θα με ενδιέφερε...