Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ανακάλυψη αθλητικού κέντρου στο Μπιζάνι

Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα στην πόλη μας. Ύστερα από έρευνα και δημοσιεύματα του τοπικού τύπου το Φλεβάρη του 2012, ανακαλύφτηκε ένα αθλητικό κέντρο στον πρώην Δήμο Μπιζανίου (κι άλλη ανακάλυψη) αρχικώς αγνώστου πατρότητας. 
Αισίως έληξε η αγωνία μας εχθές, όταν ανακοίνωση των Νέων Ιωαννίνων μας ενημέρωσε πως:

  • το αθλητικό κέντρο υπάρχει, 
  • το αθλητικό κέντρο ανήκει στον Δήμο Ιωαννιτών, 
  • ο Δήμος αγνοούσε την ύπαρξή του πριν τα δημοσιεύματα
  • για την άγνοια αυτή φταίει αποκλειστικά ο πρώην Δήμος Μπιζανίου (δε διευκρινίζεται αν φταίει ο Δήμαρχος, οι υπάλληλοι ή οι δημότες)
  • τα Νέα Γιάννενα τώρα που το έμαθαν, θα κάνουν τα πάντα για να μην το ξανα-αγνοήσει κανείς

Με την ευκαιρία θα θέλαμε (δρώντας εθελοντικά) να ζητήσουμε από τους κατοίκους της πόλης μας (κυρίως αυτών της Πεδινής) να ενημερώσουν τα τοπικά ΜΜΕ, αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία ή υπόνοια ύπαρξης άλλων έργων τα οποία είναι πιθανόν να ανήκουν στον Δήμο Ιωαννιτών.
Εμείς ενημερώσαμε ήδη για την ανακάλυψη ύπαρξης ενεργής ιστοσελίδας του Δήμου Μπιζανίου, με ωραίο χαιρετισμό του Δημάρχου Αχ. Σίντου!

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, κύριοι δημοσιογράφοι, πριν αναδημοσιεύσετε και πάλι απλά τη δήλωση του Δήμου, διαβάστε το πρακτικό αυτό για να ανακαλύψετε κι εσείς πως τα Νέα Γιάννενα γνώριζαν από την αρχή την ύπαρξη του αθλητικού κέντρου, αφού στις αρχές Μαΐου ψήφισαν την πληρωμή 18.000€ για την αποπεράτωσή του. Με παρόντα μάλιστα τον υπεύθυνο αθλητικών κέντρων Δ. Παπαδόπουλο!


Είναι τυχεροί οι νέοι τοπικοί μας άρχοντες, γιατί την περίοδο αυτή έχουν προτεραιότητα οι της κεντρικής εξουσίας. Θα έρθει όμως η ώρα που και αυτοί θα κρύβονται για να αποφύγουν το θυμό των πολιτών, αν δε σοβαρευτούν εγκαίρως.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά τα λες φίλε..μας δουλεύουν κανονικά..