Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Σε εύστοχα στοχευμένους στόχους στοχεύουμε

Σε στοχευμένες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετάσχει το 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ανακοινώνοντας τις εκθέσεις στις οποίες θα συμμετάσχει το 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου.


Κι αν αυτή η ανακοίνωση σας φέρνει στο μυαλό εικόνες πρόχειρων περιπτέρων εκθέσεων με στοίβες απαράδεκτων φυλλαδίων άνευ αξίας, με παρουσίες κολλητών δημοσίων υπαλλήλων και άσχετων αιρετών αρχόντων, όπως γινόταν χθες (τότε που μέχρι και ο τοπικός τύπος τολμούσε να τις χαρακτηρίσει θλιβερές εικόνες), κάνετε λάθος!


Πλέον η στόχευση των τουριστών γίνεται με νέες μεθόδους! 
Για πρώτη φορά αναλαμβάνουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά εγγλέζικα και γίνεται πια σωστή συνεννόηση με ομιλία και όχι επιφωνήματα και χειρονομίες θαυμασμού. Τα φυλλάδια παραδόθηκαν στον αντιδήμαρχο σκουπιδιών Θ. Μπέγκα να τα ανακυκλώσει και αναρτήθηκαν επανασχεδιασμένα σε όλες τις δυνατές μορφές ηλεκτρονικά φυλλάδια στο δίκτυο. 
Σύγχρονες, συνεχώς επικαιροποιημένες εφαρμογές έξυπνων τηλεφώνων διατίθενται δωρεάν.


Διαφορετικές μορφές τουρισμού προσεγγίζουν νέους επισκέπτες και αναδεικνύονται ως χθες άγνωστες δυνάμεις του τόπου μας.


Και ύστερα ξυπνήσαμε και καταλάβαμε πως βλέπαμε ένα ωραίο όνειρο που θα παραμείνει όνειρο, όσο ο τόπος μας δεν έχει ανθρώπους, δεν έχει σχέδιο, δεν έχει τύχη.

Ψάξτε κι εσείς το όνειρό μας και βρείτε τι κρύβεται πίσω από το Epirus του Epirusguide και του Epirusbikes. Οι νικητές θα πάρουν μία σειρά φυλλαδίων της Π.Ε. Ιωαννίνων για προσάναμμα (ναι το Π.Ε. είναι πολύ βασικό να αναγράφεται στα τουριστικά περίπτερα και τα έντυπα...).

4 σχόλια:

Yanni Spiridakis είπε...

καυστικό και εξαιρετικό το κείμενο. Δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για την ποιότητα ή την ποσότητα του τουρισμού μας, όταν δεν ξέρουμε πως να λανσάρουμε σωστά τον τόπο μας :[

Levis είπε...

Σήμερα δημοσίευσαν και δελτίο τύπου οι άσχετοι πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα μηνύματα ύστερα από την εκδρομή στο Τελ-Αβίβ και τις ...συναντήσεις τους!

Μας κοροϊδεύουν κι από πάνω. Ψάχνεις για Epirus και ΙΜΤΜ 2012 δε βρίσκεις καμιά αναφορά, ούτε και στην προηγούμενη εκδρομή στην Ουτρέχτη. Βόλτα τα φυλλάδια κάνουν!

Στο Τελ-Αβίβ θα μπορούσαν αν όντως ήταν ικανοί, να συμμετέχουν με μία παρουσίαση όπως οι:

"Georgia - for the Best Moments of Your Life", "Belarus - Hospitality without borders", "Catalonia Pyrenees", "Safari in Tanzania", "The Maltese Experience", "The Morocco You Never Knew"

Yanni Spiridakis είπε...

"βράβευση τσι μέρας" για την Παρασκευής σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.

Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[

Ανώνυμος είπε...

Αν δεις εσύ καμία εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα όπως τα λες ... Να μου γράψεις ..
Φυσικά τα φάγανε και αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καμία εφαρμογή για Ηπειρο ....