Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανακάλυψη ανακύκλωσης στο Μπιζάνι

Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα στην πόλη μας. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ανακύκλωσης, ανακάλυψε προσφάτως πως στο Μπιζάνι υπάρχει ανακύκλωση και εξέδωσε ένα ωραίο κείμενο περί επιτυχημένης (ρεκόρ) πιλοτικής (!!) λειτουργίας της ανακύκλωσης! 
Και καλά ο κύριος Μπέγκας είναι πολιτικός και μπορεί να λέει ότι θέλει για τρία ακόμη χρόνια (υπομονή), τα τοπικά ΜΜΕ όμως (δε μιλάμε για την ανύπαρκτη αντιπολίτευση) πώς αναδημοσιεύουν ό,τι τους στέλνουν, έτσι χωρίς κανένα έλεγχο; Όλα τα ΜΜΕ χωρίς εξαίρεση!

Κι ας πούμε πως οι δημοσιογράφοι της πόλης μας είναι όλοι μικρής ηλικίας και δεν έζησαν το μακρινό 2008! Μία μικρή έρευνα πέντε λεπτών θα ήταν αρκετή για να ανακαλύψουν κι αυτοί με τη σειρά τους, πως οι κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν το 2008 και όχι το 2011 όπως αφήνει να εννοηθεί το κείμενο. 


Πιλοτική λειτουργία τεσσάρων ετών για κάτι που υπάρχει δεκαετίες τώρα στην Ευρώπη, δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα! Τη σχετική πληροφορία μπορείτε να τη δείτε εύκολα στη σελίδα του ...Δήμου Μπιζανίου η οποία παραμένει ενεργή ένα χρόνο μετά τον Καλλικράτη και φιλοξενεί ωραίο χαιρετισμό του Δημάρχου Αχ. Σίντου!

Ο Αντιδήμαρχος Μπέγκας κρατώντας ανοιχτό τον φάκελο της ανακύκλωσης. 
Είναι τυχεροί οι νέοι τοπικοί μας άρχοντες, γιατί την περίοδο αυτή έχουν προτεραιότητα οι της κεντρικής εξουσίας. Θα έρθει όμως η ώρα που και αυτοί θα κρύβονται για να αποφύγουν το θυμό των πολιτών, αν δε σοβαρευτούν εγκαίρως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εκείνους τους κάδους κομποστοποίησης τους ανακάλυψαν σε αποθήκη του δήμου...(Ο γκόντας δεν είχε προλάβει να τους βγάλει βόλτα...). "Για ποιον είναι αυτά ρε παιδιά τώρα;Πρέπει να φύγουν, θέλουμε τον χώρο" "Για τον Μπέγκα είναι τώρα...". Έτσι ανακαλυφθηκαν

Ororra είπε...

Άρχισε να μοιράζεις σιγά-σιγά στους τοπικούς μας άρχοντες ομπρέλες, γιατί έχει να πέσει πολύ φτύσιμο.