Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νίκη για την ανακύκλωση στην πόλη μας!

Μπορεί να του σούραμε πολλά του αντιδημάρχου μας για την ανακύκλωση Θωμά Μπέγκα, όμως τα αποτελέσματα των δικαιώνουν! Ήταν αρκετό τελικά το άνοιγμα του φακέλου "ανακύκλωση". Ύστερα από δύο χρόνια απραξίας του, να οι πρώτοι κάδοι και το απορριμματοφόρο δώρο.
Και δεν είναι μόνο η κίνηση της Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ήρθε ξαφνικά και η απρόσμενη πρωτιά στον διαγωνισμό "tag the world" της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. 


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες στον τομέα της ανακύκλωσης,  προέβλεψε πως στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, θα καταστεί εφικτή η εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης σε ολόκληρο το δήμο, καθώς και η εφαρμογή προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης, η ενίσχυση και η αναβάθμιση του στόλου οχημάτων αποκομιδής, η καλύτερη οργάνωση και η αποτελεσματικότερη λειτουργία του συστήματος αποκομιδής και συλλογής απορριμμάτων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και εν τέλει η προστασία του περιβάλλοντος.  Ο κ. Μπέγκας ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες, γιατί όπως είπε «στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά του, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή και επίμονη προσπάθειά του για να μείνει ανοιχτός ο φάκελος "ανακύκλωση" ώστε οι επόμενες γενιές να καταφέρουν την εφαρμογή πλήρους προγράμματος ανακύκλωσης στο δήμο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: