Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Λακωνική Βιοενεργειακή

Τους πρώτους 20 τόνους χαρτιού προς αξιοποίηση συγκέντρωσε η Εταιρεία Κοινωνικής Πολυμετοχικής Βάσης – Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε.

“Αυτό είναι το αποτέλεσμα των συντονισμένων προσπαθειών από χιλιάδες πολίτες που εντός ολίγων εβδομάδων έφεραν και πούλησαν τα μέχρι εχθές «σκουπίδια» τους και σήμερα απορρίμματα-χρήσιμα προϊόντα με οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική αξία” αναφέρει η εταιρεία.
Την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι θα πληρωθούν και οι πρώτοι πολίτες οι οποίοι “πούλησαν” στην κοινωνική εταιρεία τα διαχωρισμένα απορρίμματα-προϊόντα τους!



Και δε φτάνει οι Λάκωνες που λύνουν το πρόβλημα με τα απορρίμματά τους και έχουν και έσοδα από την ανακύκλωση, περιμένουν και αύξηση του θεματικού τουρισμού με αυτό το εγχείρημα:
"Ανοίγει νέος κύκλος θεματικού τουρισμού στη Σπάρτη"

Κι εμείς εδώ στα Γιάννενα, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μιμηθούμε τους Λάκωνες;
Ίσως μπορούμε να στραφούμε κι εμείς στον θεματικό τουρισμό! Φανταστείτε πολίτες και φορείς από όλη την Ευρώπη να καταφθάνουν για να δουν από κοντά τον Θωμά Μπέγκα να κρατάει ανοικτό τον φάκελο "ανακύκλωση". Θα μπορούσαμε να τον διαφημίσουμε ως τον χειρότερο αντιδήμαρχο των Βαλκανίων και συνάμα τον χειρότερο πρόεδρο ΦΟΣΔΑ του δυτικού πολιτισμού. Θα καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση προσεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: