Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Νέα διοίκηση στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων

Ο δήμαρχο Τύμφης Γιώργος Σουκουβέλος και όχι ο πρώην δήμαρχος Τύμφης Γιώργος Σουκουβέλος, αναλαμβάνει πρόεδρος στη νέα διοίκηση. (Αν δε μας πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τύμφης).

Τα καλύτερα λόγια για τον νέο πρόεδρο γράφουν τα τοπικά μέσα: "Ο νέος πρόεδρος αναμφισβήτητα διαθέτει μεγάλη διοικητική εμπειρία, ενώ έχοντας θητεύσει στο πλευρό του Γ. Χριστοβασίλη έκανε καλό "αγροτικό" στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής."

Μάλιστα! Ψάξαμε κι εμείς να επιβεβαιώσουμε αυτή τη μεγάλη διοικητική εμπειρία και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το βιογραφικό του νέου προέδρου:

Ο Γεώργιος Σουκουβέλος γεννήθηκε το 1955 στο Σκαμνέλι Ζαγορίου από τον Αποστόλη και την Αθηνά το γένος Καθαράκη. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πεζικού. Απο το 1982 εργάζεται ως υπάλληλος στην τράπεζα ΕΤΒΑ-Πειραιώς. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού , του Αποστόλη μαθητη γυμνασίου.  Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος επί οκταετία , 4 χρόνια κοινοτικός Σύμβουλος και 4 χρόνια δημοτικός.  Το 2003 εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος του Δήμου Τύμφης με ποσοστό 54% με το συνδυασμό "Ζαγόρι". Το 2007 επανεκλέχτηκε Δήμαρχος του Δήμου Τύμφης με ποσοστό 63,3% με τον ίδιο συνδυασμό. Από το 2003 έως και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ.της Τ.Ε.Δ.Κ. του Νομού Ιωαννίνων.

Μάλιστα! Ίσως δε φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη διοικητική εμπειρία, όμως αυτοί που τον επέλεξαν θα είχαν σίγουρα ένα πιο αναλυτικό βιογραφικό.
Είμαστε σίγουροι πως ο Γεώργιος Σουκουβέλος έχει τις απαραίτητες σπουδές και την κατάλληλη εμπειρία για να διοικήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν ήταν μία ακόμη κομματική τοποθέτηση, οι κοινωνία μας θα είχε αντιδράσει.
Τι διάολο, στο 2012 ζούμε! 
Υπάρχουν πια πανεπιστημιακές σχολές που ειδικεύονται και δίνουν τίτλους μεταπτυχιακούς σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών οργανισμών. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι, ίσως και άνεργοι σήμερα, που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο. Κι εμείς ανεχόμαστε ακόμη κομματικούς διορισμούς πρώην δημάρχων και άλλων ατυχησάντων κομματικών φίλων? Ε, δεν το πιστεύουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: