Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

O Ν. Γκόλας και οι καλές προθέσεις

Ουδείς αμφισβητεί ότι ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Γκόλας έχει όλες τις καλές προθέσεις...

Το ότι εκλέχτηκε και οι καλές προθέσεις του άλλωστε ήταν αυτά που αξιολόγησαν κάποιοι για να του αναθέσουν την υλοποίηση του Χριστουγεννιάτικου χωριού, γιατί βιογραφικό ή έστω ανάλογες εμπειρίες δεν είχε ο άνθρωπος. 

Έχει όμως καλές προθέσεις. 
Κι αν η προσπάθειά του τελικά ήταν μια πατάτα, δεν πειράζει. 
Είμαστε σίγουροι ότι με τις καλές προθέσεις και την εμπειρία που απέκτησε φέτος και αποφεύγοντας τα λάθη, του χρόνου θα παρουσιάσει κάτι πολύ πιο καλό!
Του παραχρόνου κάτι πολύ πολύ πιο καλό, κ.ο.κ.

Δεν είναι όμως μόνο το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Οι διαγωνισμοί για τις πεζοδρομήσεις και την παιδική χαρά Κουραμπά βγήκαν άγονοι, και πολύ σωστά σκέφτονται στο Δήμο να τα αναθέσουν στον δημοτικό σύμβουλο Ν. Γκόλα, γιατί έχει όλες τις καλές προθέσεις και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η εμπειρία που θα αποκτήσει και αποφεύγοντας τα λάθη, την επόμενη φορά θα παρουσιάσει κάτι πολύ πιο καλό!

Ακόμα ακόμα και το δημοτικό θέατρο σκέφτεται πολύ σοβαρά να του αναθέσει τη σκηνοθεσία της καλοκαιρινής παράστασης, εφόσον έχει όλες τις καλές προθέσεις και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η εμπειρία που θα αποκτήσει και αποφεύγοντας τα λάθη, την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει κάτι πολύ πιο καλό!


Τελικά αυτός ο τόπος δίνει στους εκλεγμένους του άρχοντες εκτός από την περίεργη αυτή δύναμη που αψηφά νόμους και κοινή λογική, και μία φωτισμένη γνώση η οποία τους κάνει ειδικούς και άξιους να αντεπεξέλθουν σε γνωστικά αντικείμενα που ποτέ πριν δεν τα είχαν φανταστεί. Έτσι βλέπουμε Νομάρχες να κατέχουν την ολική επιστήμη της λίμνης, τροχονόμους που ως αντιδήμαρχοι γίνονται συγκοινωνιολόγοι (!), ιατρούς να διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, τον Ν. Γκόλα να διοργανώνει για πρώτη φορά στα Λιθαρίτσια λίμνη των ξωτικών με πολλές δραστηριότητες και είσοδο ελεύθερη.

 

2 σχόλια:

Πέρα βρε έχει είπε...

Τη φωτογραφία με το πληρωμένο σχόλιο και την ήπια βαθμολογία (8), την κλέψαμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις 9/12, η οποία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την έκλεψε από εμάς στις 28/11, ενώ εμείς την κλέψαμε αρχικώς από το ΕΘΝΟΣ στις 27/11.

Ororra είπε...

Είναι πολύ εύκολο να γίνεις ειδικός άμα είσαι αιρετός. Από την πολύ βόλτα, σε παντός είδους ημερίδα, σεμιναρίου, ενημερωτικής εκδήλωσης κλπ, είναι πολύ εύκολο να αντλείς γνώση και να γίνεσαι ειδικός παντός επιστητού. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν η παρουσία σου είναι συνήθως για είκοσι λεπτά το πολύ και κυρίως για δηλώσεις στα κανάλια.