Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο αντιδήμαρχος Μπέγκας και η ανακύκλωση, συνέχεια

Μεγάλη η κινητικότητα στο θέμα της ανακύκλωσης στην πόλη μας, μετά και το πετυχημένο άνοιγμα του επτασφράγιστου φακέλου του περιβάλλοντος από τη "σημερινή δημοτική αρχή". 


Σύνολο δέκα φορές επαναλαμβάνεται σε μία μόνο ανακοίνωση η φράση "δημοτική αρχή". Επίσης μαθαίνουμε πως η "σημερινή δημοτική αρχή" διερεύνησε το θέμα της ανακύκλωσης και πως η "σημερινή δημοτική αρχή" είναι ανοιχτή στις προτάσεις για συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρεία που ασχολείται με την εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων!!!! 

Τη φαντάζεστε κι εσείς τη "σημερινή δημοτική αρχή" και τον "σημερινό αντιδήμαρχο" Μπέγκα να κάθονται σε μία κουνιστή πολυθρόνα, κρατώντας τον φάκελο της ανακύκλωσης ανοιχτό, αγωνιώντας για το αν θα περάσει καμία εταιρία που ασχολείται με την εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων, για να συνεργαστούν;

Κι επειδή δεν ξέρει κανείς τι θα του ξημερώσει και αν ξαφνικά ο "σημερινός αντιδήμαρχος" Μπέγκας αποφασίσει να ανοίξει κι άλλους φακέλους, όπως π.χ. της μείωσης των σκουπιδιών ή της δημοτικής κομποστοποίησης, ας δούμε τις σημερινές εικόνες της "σημερινής δημοτικής αρχής" όπως της ζούμε και τις έχουμε συνηθίσει: 







Πάντως, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης ή κάποια εταιρία που ασχολείται με την εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων, ας μας ενημερώσει εμάς ή τη  "σημερινή δημοτική αρχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: