Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Tρεις διαφορετικές παρατηρήσεις

...γλυκές, χρυσές ελπίδες!
Προς τον υπεύθυνο του εντύπου του προγράμματος των εκδηλώσεων Δεκεμβρίου του Πνευματικού Κέντρου το οποίο κυκλοφορεί εντύπως και ηλεκτρονικώς.


1. Στην ηλεκτρονική έκδοση, η μορφή PDF, πλέον δεν παράγεται από το απλό σκανάρισμα του εντύπου. Το έντυπο πριν τυπωθεί είναι σε ψηφιακή μορφή από την οποία παράγεται το PDF, ώστε τα κείμενα να παραμένουν κείμενα και να μπορούν να συμμετέχουν στην αναζήτηση λημμάτων στο διαδίκτυο.

2. Ο Ψιλοβελώνης του εξωφύλλου, ο καρκάτζαλος που είναι μακρύς σαν μακαρόνι και μπορεί εύκολα να περνάει από τις κλειδαρότρυπες και από τις τρύπες του κόσκινου, δεν είναι δικός σας! Από κάπου τον κλέψατε. Δεν είναι σωστό να τα βάζετε με τους καρκάτζαλους. Θα έπρεπε να αναφέρετε στο έντυπο την πηγή σας. Πώς μπορεί το πνευματικό κέντρο να παραμελεί τα πνευματικά δικαιώματα;

3. Πόσο περισσότερο θα στοίχιζε στους χορηγούς σας αν τυπώνατε το πρόγραμμα σε χαρτί ανακυκλωμένο; Δε νομίζετε πως από τη στιγμή που ο Δήμος άνοιξε τον φάκελο της ανακύκλωσης, θα πρέπει να δείξετε στους πολίτες και πού πάει αυτό που ανακυκλώνουν;Δεν υπάρχουν σχόλια: