Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν

Το πάρκο Κάτσαρη ανήκει σε όλους τους πολίτες της πόλης μας. Όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν, με τα κουβαδάκια τους, τα ποδηλατάκια τους ή ότι άλλο τους έχει αγοράσει ο μπαμπάς τους.

Γιατί τα παιδιά του Νομάρχη και του Προέδρου του ΠΑΣ να μη μπορούν να παίξουν με τα τραπεζοκαθισματάκια τους;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The Londoner

Αίσχος και ντροπή...

Όσο για τη κυρία του πάρκου έπρεπε να καλέσει εκείνη την ώρα την αστυνομία...κρίμα που δεν το έκανε...έχασε το δίκιο της και άντε να το βρεις με τους καρεκλάδες....

Κι από την άλλη εγώ αναπολώ επιστροφή στη πατρίδα και λοιπές βλακείες....
Ρε μακριά ρε...

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ.
ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;

Umbrella είπε...

Βρε Londoner, έλα να βάλεις ένα χεράκι κι εσύ. Θα έρθει κάποτε ο πολιτισμός κι εδώ, πίσω από τα βουνά, θέμα χρόνου είναι.

Ανώνυμε, τι να κάνουμε; Έχω σπάσει την κεφάλα μου. Δεν βρίσκω κάτι. Είναι δύσκολη η περίπτωση και πολύς ο κόσμος που γεμίζει τα τραπεζοκαθίσματα.

Ανώνυμος είπε...

The Londoner


Βρε εγώ έφυγα από εκεί για να βρω το πολιτισμό. Πλάκα κάνεις; Δεν καταλαβαίνουν τίποτα και ποτέ δε πρόκειται να καταλάβουν. Φύγετε νωρίς, είναι πολλοί, δε παλεύονται πλέον!!!

Κι έτσι πρέπει να τους αφήσεις εκεί να τα κάνουν όλα μπάχαλο. Θα πιάσουν πάτο δε μπορεί. Θα το χουνε κάνει τσίρκο και θα καταρρεύσει. Και μετά εμείς θα επιστρέψουμε μπας και το συνεφέρουμε...

Απορώ πάντως, μα πόσο ηλίθιοι είναι και δεν έχουν σκεφτεί ακόμα εκτός από την επέκταση της καρέκλας στα γρασίδια του πάρκου να φτιάξουν και εξέδρες πάνω στα δέντρα με σκαλίτσες να ανεβαίνει ο παγουράς να βγάζει τα γούστα του ρεμβάζοντας από ψηλά τη θέα της καρέκλας. Και σουρεάλ και “alternative” μαζί. Γιατί είμαστε και πολύ trendyδες κει στα Γιάννενα.

Τέλος θα πρέπει να βγει και καμιά καινούργια πρόσκληση σε διαγωνισμό μελέτης για τη δημιουργία πλωτής υπερεξέδρας και τοποθέτηση της στη λίμνη Παμβώτιδα, χωρητικότητας 3000 τραπεζοκαθισμάτων για πόση φρέντο γλυκού με γάλα (είναι γνωστό το τι πίνει ο παγουράς). Σημείωση το καλαμάκι του φρέντο στη μελέτη να είναι ψηλό για να ανακατεύεται εύκολα...

Τελοσπάντον, σαν παγουράς που είμαι κι εγώ πάω να απολαύσω το φρέντο μου βολτάροντας και ρεμβάζοντας τη σκονισμένη θέα (λόγω ηφαιστειακής σκόνης από Ισλανδία) του Λονδίνου πάνω από το λόφο του Primrose στο Camden.

http://en.wikipedia.org/wiki/Primrose_Hill

Δυστυχώς το θέμα ήτανε να μη γίνει η αρχή στο πάρκο Κάτσαρη. Τα πρώτα δείγματα καταπάτησης είχαν φανεί προ τετραετίας και κάθε χρόνο εντείνονταν. Γιατί κανείς τότε πέρα από το κόσμο της περιοχής δεν έλεγε τίποτα; Γιατί όταν πέρασα εγώ προ 2ετίας και κλότσησα 2 καρέκλες που με εμπόδισαν να περπατήσω στο πεζοδρόμιο που είναι για τους πεζούς όλα τα παγούρια που πίνανε το φρέντο τους πέσανε να με φάνε;

Εκεί λοιπόν, τραπεζοκαρέκλα κι άγιος ο Θεός!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρίγος με πιάνει αγαπητοί όταν περνάω απο την Γαριβάλδη και σκέφτομαι πόση προσπάθεια έκαναν οι επιχειρηματίες να την συμμορφώσουν.Μάλιστα κάποιος απ αυτούς μας είπε και δια τηλεοράσεως μάλιστα ότι την αναβάθμισαν μιας και δεν είχε ουτε φώς.Να ανοίξουμε κι ένα λογαριασμό βοηθείας να τους στηρίζουμε απο το υστέρημα μας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μερικές φορές εύχομαι - ειλικρινά - να υπήρχε STARBUCKS...Πριν μερικά χρόνια στην Αθήνα Αλεξάνδρας με Κηφισίας είχα πάει σε μικρό συμπαθητικό καφέ πήρα ένα ice tea και πλήρωσα 4 ευρώ ακούγοντας μάπες στο ραδιόφωνο που είχε για playlist ο τύπος. Μια μέρα μετά πήγα δίπλα στο Starbucks πλήρωσα 2 ευρώ, μουσική Kenny Burrell στα ηχεία, μη καπνιζόντων μέσα κλπ κλπ. Θα μου πεις οτι λένε οτι είναι fair trade και τέτοια αλλα αμφισβητείται, γιατί ο καφές στα μικρά από πού έρχεται και πόσο fair trade είναι αυτό που σου κάνει ο local καφεντζής!!!
Σημείωση ο γαλλικός και ο εσπρέσσο 2 ευρώ στα Σταρμπακς, πάνω από τρία αλλού...
SUPPORT YR LOCAL COFFEE SHOP
δείρτε τον όμως αν σας χρέωσει καραβίσια

Ανώνυμος είπε...

The Londoner

Starbucks, Costa, Nero, Pret a manger, EAT και Apostrophe....

είναι τα καφέ του Λονδίνου...όπου ανοίξει ένα ακολουθούν και τα άλλα.
ok παγκοσμιοποίηση και μονοπώλιο στο αποκορύφωμα. ωστόσο υπάρχουν και τα μικρά καφέ κανονικότατα (βλέπε soho,covent garden,chelsea κτλ).

Αποτέλεσμα?

Δεν υπάρχει ούτε ένα μαγαζί που να πληρώσεις καφέ παραπάνω από 2.2 λίρες (2.40 euro) με τιμές να ξεκινούν από 1.40 λίρες (1,54 euro)...

Χαρακτηριστικότερο από όλα είναι η τιμή του capuccino στο roof τις Tate Modern (η πασίγνωστη Gallery μοντέρνας τέχνης) στην οποία η θέα είναι συγκλονιστική, Τάμεσης, St Paul Cathedral, City και Big Ben μόνο με 1,8 λίρες (1,91 euro)...
Αυτά προς ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην "υποτιθέμενη" ακριβότερη πόλη τις Ευρώπης...

Αυτό που ενοχλεί βέβαια στα Γιάννενα είναι η επιμονή κάποιων εις βάρος τον πολλών(?) να συντηρούν όλες αυτές τις επιχειρήσεις και να ενθαρρύνουν με την παρουσία τους το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο(επεκτατική "τραπεζοκαρεκλα").
Πλούτισαν μερικοί και οι λοιποί δεν λένε να το πάρουν χαμπάρι!!!

ΕΛΕΟΣ...

φραπέ σπαστό από το περίπτερο και βόλτα στο δώδεκα με θεα τι λίμνη...πόσο δύσκολο είναι να βάλουνε μυαλό οι λίγοι...?