Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο Βασίλειος Μάντζιος και η Ανακύκλωση

...γιατί πράγματι με την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών εεεεε σίγουρα βοηθάμε το περιβάλλον εεεεε σώζουμε τις ζωές των παιδιών μας εεεεε επίσης εεεε εξοικονομούμε ενέργεια και φυσικούς πόρους και εεεεε και φυσικά νέες θέσεις εργασίας....

Ακούστε όλη την εκπομπή του ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία ανακύκλωσης εδώ.
Με τον Βασίλειο τον Μάντζιο συνδέεται ο δημοσιογράφος του σταθμού μετά το 25'50" και αφού αμέσως καταλαβαίνει με τι έχει να κάνει, προσπαθεί να τον κλείσει πριν ο καημένος Μάντζιος προκάμει να διαβάσει το σκονάκι του.


Ακούγοντας λοιπόν όλες τις ανταποκρίσεις, φαίνεται καθαρά η τελευταία θέση την οποία επάξια κατέχουμε στην ανακύκλωση. Μας έσωσε μόνο ο πρύτανης του πανεπιστημίου ο οποίος μας ενημέρωσε για το τι γίνεται εντός των τειχών του πανεπιστημίου μας. Αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε προσεχώς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φοβερό ανέκδοτο..α,ρε έρμα Γιάννενα ποιοι έχουν αναλάβει τις τύχες σου..(αυτό βεβαίως δεν αφήνει απέξω και όλους εμάς που α-νε-χό-μα-στε τα πάντα)..σκουπίδια-βρωμιά-δυσωδία-τσιμέντο-αυτοκίνητα-φραπέδες κλπ. κλπ.. πως είπατε; των γραμμάτων και των τεχνών..χα,χα..και της περιβαλλοντικής συνείδησης;..α..χα,χα γελάσαμε και σήμερα..

delinquents είπε...

Το πιο αστείο είναι το "να 'ούμε" που λέει κανά δυο φορές.

Όλα τα λευτά. Κατακαημένα Γιάννενα ανώνυμε δε λες τίποτα ...

γονέας μπερδεμένος είπε...

...εγώ που έχω δύο παιδιά, πόσες συσκευές πρέπει να ανακυκλώσω για να σώσω τις ζωές τους?

...βέβαια από την άλλη και να ζήσουν, δε θα βρούνε δουλειά αφού θα έχουμε εξοικονόμηση θέσεων εργασίας, λόγω της ανακύκλωσης που τους έσωσε αρχικώς τις ζωές.

...έχω μπερδευτεί.