Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δανειστική ποδηλατοθήκη Spinlister

Βρίσκεστε για μικρό χρονικό διάστημα σε μία σύγχρονη πόλη και θέλετε να την ανακαλύψετε ποδηλατώντας; Απλά πληκτρολογείστε spinlister.com και διαλέξτε το ποδήλατο που σας αρέσει!


Έχετε ένα ποδήλατο το οποίο δε χρησιμοποιείτε κάθε μέρα και θα θέλατε να το δανείσετε σε κάποιον με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό (10$ - 40$ τη μέρα); Απλά πληκτρολογείστε spinlister.com και δηλώστε το ποδήλατό σας και τις μέρες που το διαθέτετε.


Μία ακόμη έξυπνη δικτυακή υπηρεσία που σκέφτηκαν νεαροί (Will Dennis & Jeff Noh) δίνοντας λύση στο πρόβλημά τους (δουλεύοντας για ένα διάστημα στη Νέα Υόρκη, αναζήτησαν ενοικίαση ποδηλάτου για μακρά διάρκεια). Η υπηρεσία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τις πόλεις της Νέας Υόρκης και του Σαν-Φρανσίσκο, αλλά ο στόχος είναι ο κόσμος όλος!

Κι εμείς εδώ στα Νέα Γιάννενα, περιμένουμε το ΕΣΠΑ και το CYCLO να μας δώσει λεφτά για ...μεγάλα έργα και αρκετές ημερίδες ποδηλάτου.

Ένα τοπικό ...Spinlister θα μπορούσε να ετοιμαστεί σε μία εβδομάδα ως φοιτητική εργασία και να αποτελεί μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει η πόλη προς τους επισκέπτες της. Κι εμείς θα ξαραχνιάζαμε τα ποδήλατα από τις αποθήκες, κερδίζοντας λίγα χρήματα στην αρχή, περισσότερα στην πορεία. Και η πόλη θα συμπαρασύρονταν και θα χρησιμοποιούσε περισσότερο το ποδήλατο. Και τότε θα ξέραμε ακριβώς τι να ζητήσουμε από το ΕΣΠΑ και το CYCLO. Και ύστερα θα ξυπνήσουμε και θα δούμε και πάλι το καρουζέλ στην πλατεία Μαβίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: