Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Εισαγόμενη Φέτα

Φέτα Δωδώνη μπορεί κανείς να βρει παντού, σε όλο τον κόσμο, μέχρι και στην μακρινή Αμερική. Δεν έχει πλέον νόημα να έρθει κάποιος μέχρι τα Γιάννενα για να τη δοκιμάσει.
Έτσι λοιπόν η πόλη μας προσφέρει στους επισκέπτες της Φέτα ΑΓΝΟ και Φέτα Κισσάβου Νίκζας, στα τουριστικά εστιατόρια της.



Ενώ ο επισκέπτης έχει τη χαρά να ενημερώνεται άμεσα περί των πρώτων υλών των μαγαζιών, αφού τενεκέδες και καμένα τηγανόλαδα αραδιάζονται φαρδιά πλατιά στους ειδικούς κάδους που έχουν στηθεί μελετημένα μπροστά στο μοναδικό αυτό μνημείο της πόλης μας, τα τείχη του Κάστρου.

2 σχόλια:

Ororra είπε...

Τα παντός τύπου σκουπίδια που τρώμε τα έχει δυστυχώς συνηθίσει το στομάχι μας. Ο οργανισμός μας έχει εναρμονιστεί πλήρως, ακόμη και με θεάματα σκουπιδομάνιας παντός τύπου. Είναι η απλή, βρωμερή μας καθημερινότητα.
Αυτό όμως που είμαι πολύ περίεργη πλέον να δω είναι την εξέλιξη «γεφυριού» ΧΥΤΑ.
Πως θα αντιδράσουν οι ευνομούμενου πλέον της εξουσίας στους «λαγούς και πετραχήλια» που έταζαν στους Αδωνικούς κατοίκους του Ελληνικού;
Να προσέχουν, όμως γιατί αν μείνουν μόνο οι λαγοί, πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Άδωνης κρατάει ντουφέκι…
-Ζήτω τα Γιάννενα, ο απόλυτος τουριστικός σκουπιδο-προορισμός!
-Ζήτω οι Δημαρχαίοι των Ιωαννίνων και όλων των περιχώρων που τους ψηφίζουμε!
-Ζήτω η φέτα ΔΩΔΩΝΗ!
-Ζήτω τα χάλια μας…
Μέρες που έρχονται

Ανώνυμος είπε...

Και πού να βλέπατε αυτά που κρύβουν οι κάδοι, τα "άδηλα" και ανώνυμα προϊόντα τα οποία καταναλώνουμε αγαπητοί συνιστολόγοι...