Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Η Όαση αξιοποιείται

Επιτέλους οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ασχοληθούν υπεύθυνα με την Όαση, όπως αυτοί μόνο ξέρουν.

Σήμερα το πρωί αφού ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, η οποία και ...απάλλαξε το κτήριο από τις άσχετες κατασκευές των "επενδυτών" και επίδοξων εκμεταλλευτών του καλλίτερου «μπαλκονιού» της πόλης..., ξεκίνησε η νέα περίοδος για την Όαση. Το πρώτο αυτοκίνητο, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, μπόρεσε να αράξει με περισσή άνεση κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων. Ένας νέος παραδοσιακός χώρος στάθμευσης γεννήθηκε, στην καρδιά της πόλης μας.

Για όσους από τους συνήθεις γραφικούς διαμαρτυρόμενους, διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση των αυτοσχέδιων τραπεζοκαθισμάτων, στα οποία συνήθιζαν να ξεκουράζονται και να πιάνουν κουβεντούλα τα πρωινά ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, κάποια υπεύθυνη απάντηση θα δοθεί από τα υπεύθυνα χείλη των υπευθύνων.

3 σχόλια:

delinquents είπε...

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο ... Άντε να δούμε τι θα γίνει του χρόνου έχουμε εκλογές για τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

μαυρίστε όλους όσοι παίζουν με τη νοημοσύνη σας.έχουμε πόλη ευνοημένη από τη φύση αλλά και μια ειδική σχέση με τα σκουπίδια τα οποία βρίσκει κανείς παντού παρατημένα..οι κάδοι όλοι διαλυμένοι..πάρκα χωρίς ούτε καλαθάκι για σκουπίδια..τίγκα στη βρωμιά..σημεία κεντρικά της πόλης πανβρώμικα και οι γνωστοί και άγνωστοι γύφτοι να' χουν για WC τους τα λίγα άθλια πάρκα εκεί που παίζουν τα παιδιά μας..αυτό θα πει πολιτισμός εν έτει 2009..στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών..χα,χα.. ωραίο ανέκδοτο..

Ψιλός είπε...

"...νέος παραδοσιακός χώρος στάθμευσης...". Καλό