Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Αξιοποίηση Δικτύου Οπτικών Ινών

Σε κορυφαία τεχνολογική και επιχειρηματική συνάντηση εξελίσσεται το 2ο Συνέδριο "FTTx :Δίκτυα Πρόσβασης και Υπηρεσίες Νέας Γενιάς στις Τηλεπικοινωνίες", που διοργανώνεται από το Greek ICT Forum με την επιστημονική και οργανωτική συνεργασία του AIT (Athens Information Technology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαϊου στο Ξενοδοχείο Imperial Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Κύριοι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου είναι οι τεχνολογικές και αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται στην ελληνική κοινωνία και οικονομία από την ανάπτυξη και αξιοποίηση Δικτύου Οπτικών Ινών, το οποίο προετοιμάζεται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Οι Ομιλητές και οι Σύνεδροι, οι οποίοι είναι επίλεκτα στελέχη εταιρειών από τους τομείς των υποδομών, τηλεπικοινωνιών, ψηφιακών υπηρεσιών και επενδύσεων, θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και θα αποκτήσουν πληρέστερη εικόνα για τους όρους και τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες σχεδιάζεται η ανάπτυξη του Δικτύου Οπτικών Ινών στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στη διεύθυνση http://www.ait.edu.gr/fttx2009_gr/

Είμαστε περίεργοι να δούμε, τα (τουλάχιστον) 26 χιλιόμετρα δικτύου οπτικών ινών της πόλης μας, σε πόσους συμμετέχοντες αντιστοιχούν.
Πόσοι υπάλληλοι του Δήμου Ιωαννιτών πρέπει να συμμετέχουν στο συνέδριο;
Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης; Από το πανεπιστήμιό μας κανείς; Εταιρίες πληροφορικής;
Ίσως και κανείς. Ξέρουμε εμείς. Τι να μας πούνε τα συνέδρια που δε γίνονται σε εξωτικά μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: