Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

μία Ταράτσα για όλα

Κι όμως, η κεντρική μας Ταράτσα δε θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει. Μετά το πολυ-αναμενόμενο περίπτερο, στην Ταράτσα του υπόγειου πάρκινγκ των Avdis, χώρεσε ένα ακόμη πάρκινγκ, υπαίθριο αυτή τη φορά, πλάι στο γρασίδι και τη γρανιτένια γούρνα με το νερό.

Ένα ακόμη σύγχρονο έργο, μία ακόμη μελετημένη παρέμβαση, μία ακόμη υποψηφιότητα για βραβείο. Σύμφωνα με έγκυες πληροφορίες, δεν ήταν λίγοι οι υπουργοί οι οποίοι ζήτησαν να εγκαινιάσουν το νέο έργο.

Μία ακόμη αξιέπαινη καινοτομία της κεντρικής Ταράτσας Ιωαννίνων, αποτελούν τα ειδικά μεταλλικά κιγκλιδώματα, τα οποία με περισσή σοφία, περιορίζουν τον ελεύθερο δημόσιο χώρο, προφυλάσσοντας τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις και τα ιδιωτικής χρήσεως οχήματα, από τους πολίτες.

1 σχόλιο:

Ναπoλέων είπε...

Αγαπητή Ομπρέλλα,
είσαι πολύ κακιά, πολύ μεροληπτική, πολύ άδικη, πολύ... {όλα όσα αναφέρει ο Μηλιώκας, νομίζω, στο σχετικό τραγουδάκι}:

Τα επί της καλαίσθητης οροφής του καλαίσθητου υπογείου Αυδοσταθμού Αυτοκινήτων σταθμευμένα αυτοκίνητα ανήκουν σε ΕΡΓΑΤΕΣ του υπερκινητικού κ. Τσάγκα, που από Μεγ. Τετάρτη και δώθε καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους στον μέσα χώρο της «ΟΑΣΗΣ» και "αποσύρουν" ό,τι χρήσιμο {όπως τα πανάκριβα τορναριστά ξύλινα κάγκελα π.χ.} χαράζοντας μιά νέα εποχή για το ωραιοτάτως ξεκοιλιασμένο ταλαίπωρο κτίριο.

Περίμενες λοιπόν αυτοί οι ΕΡΓΑΤΕΣ να σταθμεύουν υπογείως πληρώνοντας το 1/3 του μεροκάματου;;;

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!!!

Με την κάλυψη του πρώην αστυνόμου, μην το ξεχνάμε, κ. Τσάγκα.