Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Από τη δραστηριότητα των αντιδημάρχων μας

Δεκαπενθήμερο ενημερωτικό φυλλάδιο με θέματα της αρμοδιότητός του τύπωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κλαδέματος με σκοπό την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του Δημότη. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί με ειδικό αφιέρωμα στα αλυσοπρίονα, τα λιγούστρα και τις ελιές νησίδας.

Επίσης φωτογραφήθηκε για τη νέα διαφημιστική καμπάνια για την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του κλαδέματος, η οποία θα ντύσει τα αστικά λεωφορεία της πόλης μας.

Με τη βοήθεια των αστικών λεωφορείων ξεκίνησε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος μπάλας, αναπλήρωσης και ανακύκλωσης, την καμπάνια αυτογνωσίας με τίτλο "Ιωάννινα 2009, πόλη χωρίς Ανακύκλωση" και κεντρικό σύνθημα: "Για να πιάσει τόπο η ανακύκλωση, χρειάζεται ένας άλλος αντιδήμαρχος".


Τέλος ο νέος μας Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τις εξυπηρετήσεις και τις λακκούβες, ύστερα από τις επιτυχημένες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και έντυπα, προχώρησε σε άλλη μία πρωτοπόρα κίνηση: ενημερωτικά αυτοκόλλητα σε όλη την πόλη με στοιχεία επικοινωνίας όπου και όποτε ο Δημότης χρειαστεί μία εξυπηρέτηση, ένα κλείσιμο λακκούβας.

Οι υπόλοιποι δύο Αντιδήμαρχοι δεν είχαν άλλη αξιόλογη δραστηριότητα πέρα από την παρουσία τους, στα εγκαίνια του κτιρίου των παλιών σφαγείων από τον Υπουργό πολιτισμού. Προσεχώς καλύτερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι πολίτες που αδιαφορούν για την πόλη τους σε τέτοιο βαθμό νομίζω πως αξίζουν έναν τέτοιο αντιδήμαρχο..αυτά τα κομμένα δέντρα στου Κάτσαρη είναι εκεί για να μας θυμίζουν καθημερινά το ανοσιούργημά του..είναι σαν να φωνάζουν "μαυρίστε τον" κι αυτόν και την παράταξή του.. κάντε τον διάσημο σ' ολόκληρο τον πλανήτη.., βάλτε τις φωτογραφίες του παντού στα διεθνή και εγχώρια μπλογκ..μη προσπερνάτε αδιάφοροι ή συζητώντας μόνο μεταξύ σας κάνοντας κουτσομπολιό ..ας ξυπνήσουμε επιτέλους..

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 1-4-2009 στον Ηπειρωτικό Αγώνα γράφει ότι ο κ. Ανυφαντής ανηγορεύθη διδάκτωρ Γεωπονικής Δασοπονίας. Και εις ανώτερα!

Umbrella είπε...

Είναι πολύ δύσκολο το ξύπνημα φίλε μου. Παρόλα αυτά όσο μπλογκάρω, ελπίζω ή μάλλον όσο ελπίζω, μπλογκάρω.

Σχετικά με τον Ανυφαντάκο, μην ξεχνάς πως σήμερα είναι Πρωταπριλιά!!

Πολύ μας άρεσε το άρθρο του Ηπειρωτικού Αγώνα αλλά και το σχετικό μοντάζ.