Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ...με το στανιό

:-(
Μη χάσουμε σήμερα τη μεγάλη κωμωδία του Ν. Γκόντα "Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ...με το στανιό" με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Πεδιαδιτάκη.

Γέλια μέχρι δακρύων, από το γνωστό ερασιτεχνικό θίασο της πόλης μας που τόσο αγαπήσαμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη αδικία αυτό που κάνετε!!!
Έχετε ξεχάσει τον Σπύρο Πανταζή !!! Που ως γνωστόν είναι ο Θιασάρχης …

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκηο ο Πανταζής που λέει πως η απουσία του είναι πιό έντονη και απ' την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.Αλήθεια γιατί σκορπάει "πανικό" ο Σπύρος Πανταζής σε κάποιους;Η απάντηση βρίσκεται εν μέρειστην ιστοσελίδα του:www.spirospantazis.gr/weblog

Unknown είπε...

Είναι πάντως κρίμα σαν Γιαννιώτες να βγάζουμε δημοτικό σύμβουλο τον Πανταζή. Χάθηκαν οι ικανοί άνθρωποι?

Ανώνυμος είπε...

Στο εκλογικό σώμα παρατηρείται μια ροπή προς την εκλογή ανίκανων, πράγματι, ανθρώπων στο Δημοτικό συμβούλιο. Οι ικανοί και όσοι κοιτάζουν τις δουλειές τους δεν ασχολούνται με τα κοινά.Πάντως με τον Πανταζή κάτι γίνεται.Κατέβηκε,1990, με την αριστερά (Φίλιος) και εκλέχθηκε.Μετά κατέβηκε,1994, με το ΠΑΣΟΚ (Γκλίναβος) και βγήκε 3ος.Υστερα έφτιαξε,1998, με τον Παρλαπά και τον Εργολάβο την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και εκλέχτηκε 2ος.Μετά δεν κατέβηκε(2002) γιατί είχε τα παιδιά του που έδιναν εξετάσεις και πήγαν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου(ΜΙΤ, COLUMBIA της Αμερικής).έπειτα κατέβηκε(2006) με τον Γκόντα και ξαναεκλέχτηκε (ο μόνος μηχανικός απ' τους 47 συνολικά, που ήταν σ' όλα τα ψηφοδέλτια).Εν τω μεταξύ είναι προϊστάμενος σε μια υπηρεσία 30 !!! χρόνια (πανελλήνιο ρεκόρ)Και αν ψάξει κανείς στο βιογραφικό του θα βρεί κι άλλα πολλά.Μπήκε στα ρεκορ Γκίνες, όταν είχε πετύχει και το τρίτο παιδί στο Πολυτεχνείο.Αποκάλυψε το ΦΕΚ που δείχνει ότι ο Φίλιος ορκίσθηκε στη χούντα ως δόκιμος αξιωματικός την ώρα που το τανκς έμπαινε μέσα στο Πολυτεχνείο(17-11-1973).Πάντως είναι πολύ κρίμα να βγάζουμε ως (παληοί) Γιαννιώτες δημοτικό σύμβουλο τον Πανταζή και Δήμαρχο τον Γκόντα.Είναι ντροπή μας και αίσχος...

Umbrella είπε...

Τι τον επαναφέρετε στο προσκήνιο αυτόν τον άνθρωπο. Όσο αυτοί οι άνθρωποι αποτραβιούνται οικειοθελώς ή με το ζόρι, κάνουν πολύ καλό στην πόλη μας.

Θα βρεθεί σύντομα πιστεύω ένας να βάλει το καπάκι και να κλείσει το βόθρο που ονομάζεται Σπύρος Παναταζής. Και να δεις που θα είναι ένα από τα παιδιά του.
Η μόνη ελπίδα αυτού του τόπου. Τα παιδιά όλων αυτών των γελοίων δημοσίων υπαλλήλων που ορίζουν σήμερα την τύχη της πόλης μας.

Umbrella είπε...

Πάντως χρωστάω ένα αφιέρωμα στον κύριο Πανταζή.

Έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζουν πολλοί συνομήλικοί του ως πολύ επιτυχημένο. Και ο οποίος είναι από τους ελάχιστους δημόσιους άνδρες με ιστολόγιο και η-μέηλ, ενώ πέρασε σχολιάζοντας ανωνύμως και από το ταπεινό αυτό ιστολόγιό μου.

Προσεχώς.

Unknown είπε...

Καλά όλα αυτά που λέμε. Είναι απαραίτητο να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από τα κοινά της πόλης. Ποίοι είναι όμως αυτοί που θα έρθουν? Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, γιατί μπορεί να μην έχουν μπαμπά που να βλέπει τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών σπίτι του παρέα με τον νυν Δήμαρχο! Τι κάνουμε γι αυτό?

Umbrella είπε...

Ναι, είναι δύσκολο ο πολύς ο κόσμος να εμπιστευτεί και να φέρει στα πράγματα νέα πρόσωπα αν αυτά δεν κουβαλάνε ένα κάποιο όνομα.

Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως.
Θα το παλέψουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6-0VRqoJb3c&noredirect=1