Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Μία ευχή για το 2008

Μία
ευχή
θα κάνω
για το 2008.

Τραμ στα Γιάννενα!


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραμ στα Γιάννενα???Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι έχετε πρόβλημα... Σίγουρα δεν είσθε καλά όταν ανερυθριάστως υποβάλετε σε δημόσια διαβούλευση τέτοια πρόταση - ευχή.Σας συνιστώ να εντραπείτε... ή να πάτε σε γιατρό, ψυχίατρο. Ρωτήσατε τον Κώτσιο Λούκα, τον νίκο Λιά και τον νίκο Ζαρμπαλά??? Πήρατε άδεια απο τον Φίλιο και τον Μελανίδη??? Τον Θεμελή και τον νίκο , τον "νταβατζή"???
Εξασφαλίστε το ο.κ. και την έγκριση αυτών και καμμιά δεκαριά ομοίων τους και μετά το βλέπουμε το θέμα.Το γιατί το ξέρετε νομίζω.Χρειάζονται πολλά χρήματα στο ΣτΕ για να αντιμετωπισθεί η πισωδρομική εμμονή τους.

Ανώνυμος είπε...

Δε θα διαφωνούσα με την ιδέα ενός τραμ στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ωραία ιδέα. Γιατί όχι.

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ δίνω την άδειά μου

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ, άλλωστε και στην Αθήνα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι. Να γίνει το τραμ.

Ανώνυμος είπε...

μέσα κι εγώ παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

κι εμείς θα θέλαμε ένα τραμ, ευχαριστούμε.

Umbrella είπε...

Μακάρι να ήταν τόσο απλό.

Θέλω να ελπίζω πάντως, πως η ηγετική ομάς που αποφασίζει για το μέλλον της πόλη μας, θα μπορούσε να έχει μία θέση στα σχέδιά της και για το τραμ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού αυτοί συμφώνησαν δεν χρειάζεται να γίνει το έργο γιατί σίγουρα δεν είναι αναπτυξιακό και χρήσιμο ή λέτε ασύστολα ψέμματα χρησιμοποιώντας τα ονόματα τους...Σήμερα άλλωστε που πέρασα απ' την πλατεία με "έπνιξαν" τα καύσιμα που έβγαιναν απ' το parking και φυσικά είδα τον χαμό απ' τα οχήματα που έρχονται στο κέντρο της πόλης λόγω του parking.Είδα τον κρανίου τόπο στο ξενία απ' το κόψιμο των δένδρων.Δεν είδα την ντροπή τη δική τους.Θυμήθηκα και την κλούβα των ματ και εκείνον που έλεγε "πιάστε και μένα γιατί με παίρνει η τηλεόραση".Τόσο επαναστάτης....Ποιός είπε ότι η συγνώμη προϋποθέτει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!