Κι αφού ασχοληθήκαμε λίγο με τη γιορτή τυριού (!!) στο Δήμο Ζίτσας, ας σοβαρευτούμε κι ας μιλήσουμε για μια πραγματική γιορτή στη Ζίτσα. Τη γιορτή του ξιδιού της οικογένειας Βαϊμάκη!
Άλλη μία διάκριση, άλλη μία βράβευση για ένα μοναδικό προϊόν του τόπου μας:
Άλλη μία διάκριση, άλλη μία βράβευση για ένα μοναδικό προϊόν του τόπου μας:
CEUCO 2012
(Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας):AWARDS
AURUM 2012 - Seventh Edition
Europa - Excellence - Enogastronomic
Category: Traditional European Artisan
Producer: Vinegar Vaimaki Family
Επίσης ενημερωθείτε για την προσπάθεια προβολής των παραγωγών της Ηπείρου μέσα από την «Άπειρος Γαία».
(Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας):AWARDS
AURUM 2012 - Seventh Edition
Europa - Excellence - Enogastronomic
Category: Traditional European Artisan
Producer: Vinegar Vaimaki Family
Στο οξοποιείο μας στην Ζίτσα Ιωαννίνων παράγουμε με την παραδοσιακή μέθοδο των παλιών ηπειρωτικών νοικοκυριών και το δικό μας μεράκι το «όξος κατά παράδοση»" αναφέρει στη σελίδα του ο κύριος Βασίλης Βαϊμάκης. http://www.allvinegar.com
Επίσης ενημερωθείτε για την προσπάθεια προβολής των παραγωγών της Ηπείρου μέσα από την «Άπειρος Γαία».
Κάπως έτσι σήμερα, το μεράκι, τα ανοιχτά μυαλά και η δουλειά με πίστη στα υλικά του τόπου μας, ξεπερνάνε τα σύνορα της κρίσης.
Πολλά συγχαρητήρια!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου