Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Με ...Καραμπίνα κυνηγάμε τους τουρίστες.

Με αντικείμενο την εξεύρεση λύσεων για προβλήματα που προκαλούνται στην πόλη των Ιωαννίνων από την κυκλοφορία και στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια, μετά από πρόσκληση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Καραμπίνα. [πηγή]


Μπαίνουμε στο 2012 και υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον τόπου που ακόμη πιστεύουν πως τουρισμός σημαίνει τουριστικά λεωφορεία. Και δίνουν και συγχαρητήρια στον προπονητή του χάντμπολ Καραμπίνα που ψάχνει να βρει χώρους για να σταθμεύουν!!!

Θα μπορούσαν τα μεγάλα κεφάλια του τόπου να ψάχνουν "χώρο στάθμευσης" για γερμανικά τουριστικά αεροπλάνα και να έχουν απαγορεύσει εντελώς την κίνηση στο Μώλο και γύρω από το Κάστρο, αλλά αυτά αλλού, ίσως εκεί που οι προπονητές χάντμπολ ασχολούνται με το χάντμπολ και οι μάνατζερ του τουρισμού ασχολούνται με τον τουρισμό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήρια εκεί τα δίνουν για να πικάρουν τον Γκόλα. Με αυτόν γίνεται η σύγκριση...

Ανώνυμος είπε...

Γενικα εδω στα μερη μας η παρεες αλληλοσυνχαιρονται και διαδεχονται η μια την αλλη στα ποστα!!!!Δεν χρειαζεται να κανουν και τιποτε περισσοτερο........ο καιρος να περναει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σ όλους τους τουριστικούς προορισμούς μικρούς και μεγάλους ακόμα και όταν η μετάβαση γίνεται με αεροπλάνο οι τουρίστες μετακινούνται στην πόλη με τουριστικά λεωφορεία. Σ΄όλη την Ευρώπη ακόμα δε στην Κων/πολη η το Μαρόκο, υπάρχουν χώροι απο/επιβίβασης των επιβατών και μετά ειδικοί χώροι στάθμευσης των λεωφορείων. Οι τουρίστες ακόμα κι αν έρθουν με αεροπλάνα σε μία τουριστικά αναβαθμισμένη πόλη όπως πολύ σωστά οραματίζεσθε, κάπως πρέπει να μετακινηθούν μέχρι να βρεθεί τρόπος στο μέλλον να "διακτινίζονται" στο χώρο. Επομένως οι χώροι στάθμευσης των μεγάλων οχημάτων είναι ιδιαίτερα αναγκαίοι.
Γράψατε σχόλιο πριν καιρό για τις βρωμερές τουαλέτες στην παραλίμνιο οδό και προφανώς κάποιοι αρμόδιοι το είδαν. Αντί λοιπόν να καθαρίσουν και αναβαθμίσουν το χώρο, τον έκλεισαν με μιά σιδεριά εμπνευσμένη απο την τουρκοκρατία... Υπολείπεται η έκδοση διαταγής που να "απαγορεύει" την δημιουργία σωματικής ανάγκης στον οργανισμό των χρηστών της παραλιμνίου περιοχής!!!
Αλήθεια η συμμετοχή του αστικού ΚΤΕΛ στη σύσκεψη τι νόημα είχε? Κάλυψαν όλη την πόλη συγκοινωνιακά (τρομάρα τους) και έχουν γνώμη και για τον τουρισμό? Αφού όλη τους η δραστηριότητα στα δρομολόγια κονόμα-πανεπιστήμιο εξαντλείται.

Πέρα βρε έχει είπε...

Ναι, μαζεύτηκαν όλοι οι ειδικοί και είπαν πως πρέπει να φτιάξουν θέσεις στάθμευσης λεωφορείων σε Μώλο, πλ. Μαβίλη, κ. Ταράτσα.
Ποια μελέτη, ποιος συγκοινωνιολόγος, ποιος τουρισμός;;
Είμαστε για κλάματα και φτάσαμε στο 2012....