Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Διαφάνεια στην ενημέρωση

Στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης που μας υποσχέθηκαν τα Νέα Ιωάννινα, απολαμβάνουμε σχεδόν δύο μήνες τώρα, διάπλατα ανοιχτά κιόσκια ενημέρωσης. 


Ο κάθε πολίτης, μπορεί σήμερα άμεσα να ενημερωθεί για το τι υπάρχει μέσα σε ένα κιόσκι ενημέρωσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν τα παιδιά, τα οποία ανακαλύπτουν το σύστημα φωτισμού, τις μεγάλες λάμπες φθορισμού και πώς αυτές εύκολα σπάνε, τις συνδέσεις ρεύματος με τα γυμνά καλώδια, τις σκουριασμένες σουβλερές γωνίες του πλαισίου και τόσα άλλα.

Ο κάθε πολίτης, επίσης μπορείς να θυμηθεί ή και να ενημερωθεί για θεατρικές παραστάσεις του Δεκεμβρίου του 2010 και όχι για το πλήθος(!) των εκδηλώσεων με το ευφάνταστο τίτλο "ΑΠΟΚΡΙΑ 2011" μιας και στην ουσία πρόκειται όντως για διοργάνωση ''τυποποιημένων'' εκδηλώσεων που στηρίζονται στη συνήθεια και την έλλειψη φαντασίας των Νέων Ιωαννίνων.

Μιας που πιάσαμε τα κιόσκια ενημέρωσης, να σας ενημερώσουμε να αποφεύγετε να περνάτε από το επίσης βρωμερό, αλλά κλειστό κιόσκι ενημέρωσης έμπροσθεν του δικαστικού μεγάρου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να σας πέσει στο κεφάλι είτε ο ΔΗΜΟΣ, είτε το ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ που είναι και μακρύτερο!

2 σχόλια:

Ο επιζήσας... είπε...

Για τα διαφημιστικά κιόσκια συμφωνώ απόλυτα! Πρέπει να γίνει άμεσα κάτι! Και απ' όσο γνωρίζω ο δήμος κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες...
Αλλά για τις εκδηλώσεις τις αποκριάς ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα... Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το πρόγραμμα που έχει κάνει ο Δήμος! Για την ακρίβεια πρώτη φορά βλέπω να γίνονται οργανωμένα κάποιες εκδηλώσεις! Την Πάτρα βέβαια, δεν πειράζει... Την ξεπερνάμε του χρόνου!!!

Πέρα βρε έχει είπε...

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις γίνονται κάθε χρόνο, έτσι κι αλλιώς. Το πόσο οργανωμένα θα γίνουν, θα το δούμε αφού γίνουν (το περδικιώτικο καρναβάλι πάντως δείχνει πιο οργανωμένο).
Το μόνο διαφορετικό από την τυποποιημένη συνήθεια είναι ίσως η πρόθεση να βιντεοσκοπηθούν οι εκδηλώσεις.