Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Εξόφλησις εις το ταμείον

Εις την Λάρισαν, την Ρόδον, την Καρδίτσαν, την Κάλυμνον και πολλάς άλλας πόλεις της Ελλάδος, αι επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, διαθέτουν προς τους καταναλωτές των, έναν νέον τρόπον πληρωμής των οφειλομένων. Καλείται δε αυτός, "πληρωμαί μέσω ίδερνετ μπάνκινκ"!
Δεν βρισκόμεθα σε θέση να γνωρίζομεν περισσοτέρας λεπτομέρειες περί τον βαθμόν επιτυχίας της μεθόδου ταύτης, γνωρίζομεν όμως πολύ καλώς πως στην ξακουστή πόλιν των Ιωαννίνων, εν έτη 2010, επιμένομεν στον έναν και μοναδικόν τρόπον πληρωμής, τον πολλάκις δοκιμασμένον δια μέσω των δεκαετιών της ενδόξους ιστορίας της πόλης μας, τον αποκαλούμενον "εξόφλησις εις το ταμείον" (εις την οδόν Ελευθερίου Βενιζέλου 4).
Αναζητείστε περισσοτέρας πληροφορίας εις την κενότατην ηλεκτρονικήν διεύθυνσην www.deyai.gr ή εφόσον αρέσκεσται στο τηλεφωνείν, κάμετε μίαν προσπάθειαν επικοινωνίας μέσω της καινοτόμας τεχνολογίας του τηλεφώνου, εις τον αριθμόν 2651054500.

Κι επειδή πολλοί θα ψάχνετε να βρείτε την ηλεκτρονική παρουσία της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, σας την παρουσιάζουμε εδώ. Η παραπάνω εικόνα, αυτή και μόνο, προβάλλεται στο διαδίκτυο, από το 2003 (!!) έως το 2009! "...σύντομα κοντά σας"!!
Φέτος βέβαια ούτε αυτό δε γράφει, παρά μόνο ένα μήνυμα σφάλματος.


Από το 1999 έως το 2003 υπήρχε μία απλή, υποτυπώδης παρουσία της επιχείρησης, από την οποία μπορούσε κανείς να αντλήσει κάποιες πληροφορίες:


Κι επειδή και στο διαδίκτυο τα γραπτά μένουν, μπορείτε να αναζητείσετε κι εσείς αυτές τις ...παλαιότερες πληροφορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ενεργή η ιστοσελίδα; ή εμένα δεν μου ανοίγει; (μάλλον από υπερφόρτωση δεδομένων και επισκέψεων)