Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ο βουλευτής Βαγγέλης Αργύρης για τα απορρίμματα


Για το νέο βουλευτή μας, τον Βαγγέλη Αργύρη ο λόγος σήμερα.

Έκανε δηλώσεις, μίλησε για την ανάγκη ανάπτυξης ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων, έκανε προτάσεις για ανακύκλωση, για μελέτες, μπλε κάδους, εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων, ΧΥΤΥ.


Επιτέλους ένας βουλευτής βλέπει σοβαρά το θέμα των απορριμμάτων και δε διστάζει να προτείνει καινοτόμες λύσεις για τον τόπο μας.

Λαμβάνοντας δε υπόψη πως πρόκειται για κυβερνητικό βουλευτή, ελπίζουμε οι προτάσεις αυτές να πιάσουν τόπο, να υλοποιηθούν το συντομότερο, ώστε ο τόπος μας να πρωτοπορήσει, να αποτελέσει ένα παράδειγμα το οποίο θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.


Ο Βαγγέλης Αργύρης με τις εύστοχες τοποθετήσεις του, μας δείχνει επίσης πόσο σημαντικό είναι νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τα κοινά, να προβάλλονται από τα κόμματα και να ψηφίζονται βουλευτές, ανανεώνοντας τη Βουλή αλλά και την εκπροσώπησή μας σε αυτή.


Φανταστείτε μόνο, ο νέος βουλευτής Βαγγέλης Αργύρης, να είχε εκλεγεί ήδη από το 1993! Πόσες άλλες προτάσεις θα είχε προτείνει, πόσα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.
Επίσης φανταστείτε να του είχε εμπιστευτεί το ΠΑΣΟΚ από το 2000 κάποια θέση υφυπουργού. Θα μπορούσαμε να είχαμε ΧΥΤΑ όταν ακόμη ήταν άγνωστη η λέξη για τον υπόλοιπη Ευρώπη.

Στηρίζουμε τον νεαρό Βαγγέλη και περιμένουμε την υλοποίηση και άλλων φρέσκων προτάσεών του τα επόμενα χρόνια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ax agapiti mou umbrella..omnio to tharros sou na katapiasteis me to mr vaggeli. poly fovamai oti tha "epixeirithei" na eisai ena apo ta ekthemata tou kainourgiou XYTA/XYTY...

Ναπoλέων είπε...

Κατά πώς τραγουδάει κι η Δόμνα τ' αποκριάτικο ασματίδιο:

«Έρημά μου νιά-, έρημά μου νιάτα
που τσα-, που τσαλακωθήκατε»