Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Σαν τα μανιτάρια

Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν τα περίπτερα στην περιοχή γύρω από το νέο παράνομο ΚΤΕΛ δίπλα στη λίμνη.

Σίγουρα τα ίδια χέρια που υπέγραψαν εγκρίσεις και άδειες για το νέο παράνομο ΚΤΕΛ, φρόντισαν και για την τοποθέτηση του νέου περιπτέρου πλησίον του ΚΤΕΛ. Ακολουθεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία:

Όπου νά 'ναι, όπως νά 'ναι.
Αρκεί να βολευτεί ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης, ο οποίος ενδέχεται να έχει και καμιά δεκαριά ψηφαλάκια.

Χωρίς να λαμβάνεται φυσικά υπόψιν το πεζοδρόμιο, το οποίο καταπατείται, μα ούτε οι πεζοί, τα καροτσάκια, οι συμπολίτες με πατερίτσες, που παρεμποδίζονται, ούτε τέλος οι σχετικές προδιαγραφές και κανόνες.

Με γεια μας!

11 σχόλια:

Μαριανα είπε...

...είναι παράνομο το κτελ??? Μα πώς γίνεται αυτό???????????

Αντώνης είπε...

Αν είναι δυνατόν... 50 χρόνια πίσω και βάλε... Πού είναι η αστυνομία; Πού είναι η πολεοδομία;

Ανώνυμος είπε...

φαγωθήκατε κάποιοι με το κτελ και το κτελ..σίγουρα το παλιό ήταν καλύτερο όπως και το παλιό Ξενία άλλωστε και πολλά άλλα καλά και παλιά..έτσι θα πάμε και σίγουρα μπροστά..

Umbrella είπε...

Παλιέ Ανώνυμε, ποιος είπε πως το παλιό ΚΤΕΛ ήταν καλύτερο?

Πάλι εκτός θέματος είσαι. Εδώ μιλάμε για το νέο περίπτερο.

Ευχαριστώ.

MiHat είπε...

Πω πω καφρίλα...

fifis είπε...

Ας πούμε καμιά φορά και κάτι ριζοσπαστικότερο από "Πω πω τι πάθαμε", "ντροπή", "τι πράγματα είναι αυτά".

Ας οργανωθεί και καμιά επιτροπή κατεδάφισης

Ανώνυμος είπε...

έχετε δίκιο.. άλλωστε είναι το μόνο περίπτερο που πιάνει ολόκληρο πεζοδρόμιο σ'αυτή την πόλη..τα άλλα πόσα δε μετράνε..τις εφημερίδες που τις παίρνετε από τα πεζοδρόμια κάνοντας ελιγμούς μη πέσετε..τα αυτοκίνητα που κάθε βράδυ παρκάρουν όπου βρουν μετακινώντας κάδους και βγάζοντας κολονάκια.. που έχουν κάνει το δικαστικό μπροστά πάρκιγκ για έξυπνους..μαζί με όλα τα πάρκα..τους διαλυμένους κάδους παντού..την ανύπαρκτη αμνακύκλωση,τις λάθλιες των λεωφορείων στάσεις..κλπ.κλπ. η Αρτα εδώ και πόσον καιρό έχει ηλεκτρονικούς πίνακες στις στάσεις με την ώρα άφιξης του αστικού..εμείς κοιτάζουμε με το κυάλι την ευθεία μη και φανεί..εντάξει το περιπτεράκι αλλά μήπως φταίει επαιδή είναι δίπλα στο συγκεκριμένο κτελ που δεν το γουστάρουμε ;

Ανώνυμος είπε...

ο ανώνυμος είμαι "πάλι".. και συγγνώμη δηλαδή για τις απόψεις μας που δεν συμφωνούν αναγκαστικά με τις δικές σας κύριε ή κυρία umbrella.. μη μας επιπλήττετε με τόση ευκολία "πάλι" ..κατεβάστε μας το βαθμό στην έσχατη περίπτωση..αν το "ανώνυμος" είναι μία απο τις επιλογές του φόρουμ σας μήπως παρακολουθείται και αυτό; που κολλούσε το πάλι; γνωριζόμαστε;

Umbrella είπε...

Παλιέ Ανώνυμε, μες στην παρεξήγηση είσαι.
Γιατί δε συμφωνούν οι απόψεις μας; Από πού προκύπτει αυτό; Εγώ συμφωνώ μαζί σου πως τα παλιά ΚΤΕΛ ήταν χειρότερα. Και το Ξενία απαρχαιωμένο.

Επαναλαμβάνω απλά πως είσαι εκτός θέματος στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Το "πάλι" κολλάει στο γεγονός πως έχουμε έναν σταθερό Ανώνυμο, ο οποίος είναι μονίμως εκτός θέματος, χωρίς βεβαίως να μας ενοχλεί καθόλου.
Αν δεν είσαι εσύ, καλά κάνεις και διαμαρτύρεσαι...

Umbrella είπε...

Ανώνυμε που γουστάρεις το νέο παράνομο ΚΤΕΛ,
εμείς εδώ δεν καταγράφουμε ΟΛΑ τα απαράδεκτα περίπτερα, ΟΛΕΣ τις παράνομες σταθμεύσεις, ΟΛΑ τα προβλήματα της πόλης.
Αυτή τη δουλειά την κάνουν υπηρεσίες, φορείς, αντιπολιτεύσεις.

Εμείς γράφουμε για ότι μας ενοχλεί στην καθημερινότητά μας. Από το συγκεκριμένο δρόμο τυχαίνει να περνάμε. Το συγκεκριμένο περίπτερο είναι καινούριο, δεν έχει ακόμη ανοίξει.
Σχολιάζουμε το πώς σήμερα, το 2009 μπορεί κάποιος να επιτρέπει να στήνεται έτσι ένα περίπτερο, ειδικά δίπλα σε ένα σημείο στο οποίο (όσο και αν δε μας αρέσει η χωροθέτηση του ΚΤΕΛ) καθημερινώς πηγαινοέρχονται εκατοντάδες πεζοί, και συνήθως κουβαλώντας βαλίτσες και πράγματα.

ΚΜ είπε...

Στην πρώτη φωτογραφία η κυρία με τη σακούλα στο βάθος - προνοητική γαρ - βαδίζει ήδη στο δρόμο. Η δε γιαγιά δεν έχει δει το περίπτερο ακόμα.