Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Διεθνείς άξονες

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.
Ναι, είμαστε το σταυροδρόμι τουλάχιστον δύο διεθνών αξόνων.
Με την ολοκλήρωση των λεωφόρων Γεννηματά, Βογιάννου, Μεσσαρέ, τα σταυροδρόμια θα πολλαπλασιαστούν.

Αφρική, Νορβηγία, Βάθη Ασίας, Ατλαντικός Ωκεανός, πλέον και με υπηρεσία ασυνόδευτων δεμάτων.

Πολλές πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνδέονται με απευθείας δρομολόγια εξπρές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας αρέσει το χιούμορ σας.Συγχαρητήρια...Προωθείτε τελικώς αυτό που κάποιος συνέλαβε εδώ και πολλά χρόνια ήτοι "τα Γιάννενα βρίσκονται πάνω στο σταυροδρόμι των δύο διεθνών αξόνων".Αυτό είναιτο "δώρο Θεού".Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στραφούμε.Είναι δύσκολο.Δεν μας αφήνει η μιζέρια και η κακομοιριά, απότοκες της Τουρκοκρατίας.Θέλουμε να σας στείλουμε (που?) το τελευταίο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του ΤΕΕ (αρ. 2467/10-12-2007) για να δείτε στο Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο της Ελλάδας (που τώρα συζητείται)τον ρόλο των Ιωαννίνων στον χώρο και τον χρόνο.ΧΑΙΡΕ

Umbrella είπε...

Θα είστε κάπου όμορφα φαντάζομαι, εδώ δεν είδαμε χιόνι, παρά τις υποσχέσεις.

Δε λέω, καλοί είναι και οι άξονες αφού θα μπορούσαμε να στραφούμε σε σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης νταλικέρηδων, όπως βουλκανιζατέρ, βενζινάδικα, καντίνες, πουτάνες, σκυλάδικα.

Θα προτιμούσα να ζω βέβαια σε μία πόλη ξακουστή για τον πολιτισμό, τα φεστιβάλ, τη μουσική, τα μουσεία, την ιστορία, το βιοτικό επίπεδο, την ομορφιά. Μία πόλη την οποία θα άξιζε να επισκεφτεί κανείς ακόμη και με εξάωρο ταξίδι με το ΚΤΕΛ.

Θέλω να σας στείλω (που;) παλιότερο δελτίο του ΤΕΕ (αρ.-56378/23-9-1819) στο οποίο τα Ιωάννινα αναφέρονται ως Εθνικός Πόλος ΠΡΩΤΟΥ επιπέδου, μαζί με Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επικοινωνία.