Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Γιάννενα στο WIRED-ΙΤ

Τον γνωστό μας γιαννιώτη δημοτικό σύμβουλο (γνωστό και από την επιθυμία του να γίνει ΚΑΙ βουλευτής) Ιωάννη Σκοπούλη, ανακάλυψε η ιταλική έκδοση του WIRED και παρουσιάζει εκτενώς.


Ο  δημοτικός μας σύμβουλος, υπεύθυνος τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, μιλάει για το πρωτόγνωρο έργο του στα Νέα Ιωάννινα, δηλώνοντας "Amo reti e antenne sui tetti".
Ξεχωριστή αναφορά γίνεται μεταξύ άλλων, στις δεκάδες κεραίες σε μπαλκόνια και ταράτσες, στα 380 κομπιούτερς του Δήμου, στην ανεπανάληπτη υπηρεσία XENAGOS και πολλά άλλα διάφορα από το καθημερινό έργο του στις τεχνολογίες, την πληροφορική και τις επικοινωνίες, ως υπεύθυνος τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών του Δήμου μας.

Με τόσα δίκτυα, ίνες και κεραίες, είναι φυσικό να απολαμβάνουμε ένα τόσο υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής στην πόλη μας (qualità della vita).

Διαβάστε και μία πραγματική δημοσίευση,
για έναν πραγματικά αξιοζήλευτο άνθρωπο
που όμοιό του δυστυχώς δεν έχει ο τόπος 
μας.

2 σχόλια:

dimitris είπε...

Με ένα Δήμο "λευκό χαρτί", μία σχολή πληροφορικής γεμάτη φοιτητές, τόσα μαγαζιά πληροφορικής στην πόλη, τόσους πολίτες που θα ήθελαν να προσφέρουν, θα μπορούσε η πόλη να είχε γεμίσει υπηρεσίες, εφαρμογές, περιεχόμενο, ζωντανό περιεχόμενο, από τους πολίτες, για τους πολίτες, τους επισκέπτες, τους μαθητές.
ο κύριος Σκοπούλης θα μπορούσε 20 μήνες τώρα, να είχε κάνει θαύματα, αντί να αναλώνεται προσωπικώς σε εργασίες όπως η αύξηση των public hotspots, τα οποία προσφέρουν, όταν δουλεύουν, απλά ένα φτωχό ίντερνετ, την ώρα που σε κάθε γειτονιά, σε κάθε καφετέρια ή καφενείο υπάρχει διαθέσιμη μία σύνδεση wifi.

Ανώνυμος είπε...

5ο κ. Σκοπούλης - όπως και άλλα μέλη της οικογένειας του με δημόσιες θέσεις- θα έπρεπε απλά να αποδεχθεί τη μετριότητά του. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους, εξαιτίας της οποίας και μόνο υπάρχει η παρουσία τους στα κοινά.