Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Παγουράδες εν δράσει

Άλλη μία πετυχημένη δράση των γνωστών από την τηλεόραση Paguristas, η τρίτη κατά σειρά (act 3), μετά την πολλή πετυχημένη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων γνωστού τυπογραφείου μπροστά στη Νομαρχία.

Σήμερα που η πόλη μας γιόρτασε την ημέρα χωρίς νερό, οι Paguristas ήταν εκεί με τα παγούρια τους γεμάτα, να προστρέξουν σε κάθε διψασμένο, σε κάθε άλουστο, σε κάθε πολίτη που ήθελε να κάνει την ανάγκη του.

Εμάς μας εξυπηρέτησε μία πρώην αντιδήμαρχος και νυν εθελόντρια (δε λέμε το όνομά της γιατί η ίδια δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα) η οποία ήρθε με το παγούρι και τον ποιητή της, γνωρίζοντας τη γειτονιά μας, αφού πρόσφατα μας είχε φέρει και μία οπτική ίνα που είχαμε ανάγκη.

Οι Paguristas, αν και δεν έχουν πολύ καιρό που ξεκίνησαν τους καφέδες στη Σκάλα, έχουν ήδη 57 φίλους και 883 like στο facebook. Τους ευχόμαστε να κάνουν σύντομα διψήφιο των αριθμό των acts τους.

3 σχόλια:

delinquents είπε...

Λίγο χολή peravre ?

Χλόη είπε...

Παρακολουθήστε σήμερα (Τετάρτη 19/1) στην εκπομπή "Καθημερινά" της ΕΤ3 (9:50-11:00 πμ) ανταπόκριση από τα Γιάννενα για τους Paguristas!

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα φίδια μας ζώσανε τα χαρούμενα φατσουλάκια τους. Σαν τα φίδια!!!