Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Καρέ καρέ απίστευτη ληστεία στα Ιωάννινα

Σας παρουσιάζουμε καρέ - καρέ, το αποκλειστικό ντοκουμέντο από τη δράση ενός αδίστακτου ληστή που αδειάζει τα περίπτερα ανακύκλωσης της πόλης μας. 

Χθες στις εννέα και μισή το πρωί, ένα λευκό φορτηγάκι που οδηγούσε ημεδαπός, ανέβηκε ανενόχλητο στην Κεντρική Ταράτσα των Ιωαννίνων και στάθμευσε μπροστά από το προεκλογικό περίπτερο ανακύκλωσης. Κανείς δεν το πήρε είδηση, καθώς η ανακοίνωση του Δήμου περί απαγόρευσης στάθμευσης δεν έκανε λόγο για Ταράτσες και επιπλέον η Ταράτσα βρίσκεται εκτός ακτίνας δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας.  

Ο οδηγός, κατέβηκε φορώντας κουκούλα και με χαρακτηριστική άνεση άνοιξε την πόρτα του περιπτέρου ανακύκλωσης και γέμισε σε πλαστικές σακούλες όλο το περιεχόμενό του, φορτώνοντας το φορτηγάκι, με το οποίο στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα προς την οδό Αβέρωφ. Μάρτυρες μας είπαν πως το παραπάνω σκηνικό επαναλήφθηκε στον πεζόδρομο της Καλλάρη, όπου άδειασε και δεύτερο προεκλογικό περίπτερο ανακύκλωσης. Τα ίχνη του δράστη κατόπιν χαθήκανε.
 

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το πού μπορεί να κατέληξε η λεία της ληστείας, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που ανησυχούν για το αν οι μοναχικές προσπάθειες ανακύκλωσης που κάνουν έχουν κάποιο αποτέλεσμα ή πηγαίνουν εντελώς χαμένες.  

1 σχόλιο:

Ororra είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση όπως κατάλαβες, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη, άρα μπορούν να συνεχίσουν οι συμπολίτες μας να ανησυχούν για τις μοναχικές και ανέλπιδες προσπάθειες που κάνουν. Άλλωστε θα τους χρειαστούν σαν προπόνηση για τα επόμενα ΤΡΙΑ;;;;; χρόνια που θα κάνει το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων να γίνει.
Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια πρόταση στην επιτροπή από το δικό σου μπλογκ. Αυτή τη φορά να βάλουν ρόδες στο εργοστάσιο και να το μεταφέρουν κάθε έξι μήνες και σε άλλο Δήμο, εκτός φυσικά από αυτόν που ανήκει το Ελληνικό!
Έτσι δε νομίζω να έχει κανείς παράπονο. Δίκαια πράγματα.