Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Τυφλή δικαιοσύνη

Πόσα αυτοκίνητα μπορούν να χωρέσουν στο πλατύ πεζοδρόμιο μπροστά από το Δικαστικόν Μέγαρον?

Σήμερα μετρήσαμε καμιά δεκαριά.

Θα έπρεπε ίσως να επέμβει ο Εισαγγελέας και να δώσει εντολή όπως γίνει εκμετάλλευση των κενών μεταξύ των αυτοκινήτων, ώστε να δύναται να χωρέσουν περισσότερα.

Όσο για τους πεζούς οι οποίοι επιθυμούν να περάσουν για να φτάσουν στην κεντρική Ταράτσα, πλέον μπορούν να κάνουν χρήση του αυτοκινήτου τους, έως το υπόγειο πάρκινγκ των Avdis, και να στη συνέχεια να ανέβουν με τους ειδικούς ανελκυστήρες στην Ταράτσα.

Οι κύριοι της φωτογραφίας κινδύνεψαν με βαρύ πρόστιμο, καθώς δεν επιτρέπεται το περπάτημα επί δρόμου, όταν ο δρόμος αυτός διαθέτει πεζοδρόμιο και μάλιστα τόσο πλατύ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ευαισθησία σου στα μικρά και μεγάλα προβλήματα τιμά την πόλη, καθόλου όμως πολλούς από τους χοντρόπετσους κατοίκους της που στριμώχνονται ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς κανείς να αντιδρά με κανέναν τρόπο..μια ζωή σκύβουμε το κεφάλι και καταπίνουμε..ως πότε;

kuluvahata είπε...

Κάτσε, ρε ανώνυμε,χοντρόπετσος είναι αυτός που προσπαθεί να περάσει ή αυτός που παρκάρει στο πεζοδρόμιο;

Umbrella είπε...

Χοντρόπετσος: -η, -ο επίθ. που έχει χοντρό πετσί, παχύδερμος | (μτφ.) αναίσθητος, ασυνείδητος: θα πρέπει να 'ναι κανένας πολύ χοντρόπετσος για να μην καταλαβαίνει ότι... υποφέρει από τα ίδια δεινά που υποφέρουν κι εκείνοι (Οδ. Ελύτης)

Ανώνυμος είπε...

αυτός που παρκάρει προκλητικότατα πάνω στο πεζοδρόμιο τη δουλειά του κάνει.. αν δεν βρει αντίσταση, αιωνίως αυτό θα κάνει..ο άλλος όμως που στριμώχνεται να περάσει ανάμεσα και είναι και υγιής- γιατί αν δεν ήταν δεν θα περνούσε ποτέ - τι κάνει; σκύβει το κεφάλι , άντε και να μουρμουρίσει κάτι.. αλλά ως εκεί..ας "επιβραβεύσει" λοιπόν ο καθένας με τον τρόπο του αυτούς που προκαλούν, εφόσον κανένας επίσημος φορέας δεν δείχνει να συγκινείται..